Győrújfalun és Vámosszabadin is leadja ügyefeleit a Telekom

Győr+ Fotó: Depositphotos.com
2023.10.05. 18:03

Több tízezres városok is vannak azon települések listáján, ahol az ügyfeleit részben vagy egészben más szolgáltatónak adja át a Telekom. Akikkel ezt meglépik, azoknak sok változásra kell számítani. Győrújfalu, Vámosszabadi, Dunakiliti és Mosonmagyaróvár is megtalálható a listán. – írja az economx.hu.

A Magyar Telekom Nyrt. és a ViDaNet Zrt. között létrejött üzleti megállapodás eredményeképp az érintett ügyfeleknél 2023. december elsejétől a ViDaNet Zrt. fogja biztosítani az otthoni internet és hang szolgáltatásokat, illetve ettől a naptól a Telekom a TV szolgáltatást sem tudja tovább nyújtani, írja az economx.hu, majd részletezi is a témát.

Otthoni internet és hang szolgáltatások: ezeket a szolgáltatásokat jogviszony megszakítás nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt.

TV szolgáltatás: az új szolgáltatás kapcsán a levél kézhezvételét követően, de még ebben az évben, a ViDaNet Zrt. munkatársai felkeresik az érintett ügyfeleket és ismertetik az igénybe vehető TV díjcsomagjaikat, majd szerződéskötés után, előre egyeztetett időpontban üzembe helyezik a TV szolgáltatást.

Telekom lakossági és üzleti, vezetékes internet, hang és TV szolgáltatásokkal rendelkező ügyfeleket érint a változás az alábbi településeken: Csököly, Dunakiliti, Gige, Győrújfalu, Jákó, Kadarkút, Kaposfő, Kiskorpád, Mezőcsokonya, Mosonmagyaróvár, Naszály, Rinyakovácsi, Somogysárd, Tata, Vámosszabadi.

De ezeken a településeken sem minden ügyfelünk érintett, akik igen, őket levélben értesítettük. Mobil előfizetések nem érintettek a változásban.

Mit kell tennie a Telekom ügyfeleknek?

A szolgáltatásokat jogviszony megszakítás nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt. – áll a Telekom közleményében.

A váltással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a választ összegyűjtötte a Telekom itt olvashatják el azokat.

Forrás: economx.hu
Fotó: Depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #internet | #telefon | #televízió |