Címke: tehetségkutató
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.05.20.

Tízezer este – megjelent a Honey Jeans győzelméért járó klipje

Nagy mérföldkőhöz érkezett el a győri Honey Jeans Band, akik 2023-ban megnyerték az első ízben megrendezett Színpadra Fel! tehetségkutatót. A nyeremények közül az egyik egy profi körülmények között forgatott videoklip lehetősége volt, amely a győri önkormányzat jóvoltából valósulhatott meg. A Tízezer este május 20-án debütált.

Herkely Ákos 2024.05.08.

Közeleg a határidő! Jelentkezz és énekelj!

Lassan itt van a nevezési véghajrá, már ami a Színpadra Fel! tehetségkutató verseny második szériáját illeti. Május 31-e a határidő és július 20-a a döntő a Dunakapu téren. Pálfi Bogi, a Honey Jeans Band énekese, idei zsűri tag és Marton László, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója meséltek a tavalyi élményekről, a hiánypótló rendezvény sikeréről és arról, hogy rengeteg zenei tehetség van hazánkban és a régiónkban egyaránt.

HAK 2024.04.16.

Nyakkendő nélkül: minden kiderül a Színpadra Fel! tehetségkutatóról

A Nyakkendő nélkül április 16-án, 19.25-kor a Győr+ TV csatornáján adásba kerülő műsorában Herkely Ákos kérdezte a Honey Jeans Band énekesnőjét Pálfi Bogit, illetve a Győr Művészeti és Fesztiválközpont igazgatóját, Marton Lászlót. A téma pedig az idei Színpadra Fel! elnevezésű zenei tehetségkutató volt.

Venesz Klaudia 2024.04.06.

Kezdődik a Színpadra fel! zenei tehetségkutató verseny toborzása

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont 2023-ban hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a város zenei tehetségkutató versenyét. A nagy sikerre való tekintettel, összeül az új tagokból verbuválódott zsűri, és kezdődik a válogatás!

Herkely Ákos 2023.10.09.

Nem várakoztak, berobbantak!

Függ Gergely járt a Győr+ Rádió stúdiójában, a Várakozni Tilos zenekar tagja elmesélte a „Színpadra Fel” tehetségkutató versennyel kapcsolatos élményeit, tapasztalatait.

Herkely Ákos 2023.09.11.

Dave koma Dave imádja az utcazenélést

Vasárnap reggel Dave koma Dave, azaz Őri Dávid látogatott el a Győr+ Rádióba egy jó kis csevejre. Az alig 18 éves fiatalember egy szál gitárral, kiváló hanggal meghódította a közönséget a Színpadra Fel! vetélkedőn.

Herkely Ákos 2023.09.11.

Magunk közt Rapkay Viviennel

Rapkay Vivien beszélt szombaton reggel a Magunk Köztben a zene szeretetéről, az éneklés fontosságáról és a kedvenc előadóiról a 100,1-en.

Herkely Ákos 2023.09.04.

A hang, ami elkápráztat

Vasárnap reggel Kiss Clau előadóművész tisztelte meg a Magunk közt stúdióját, aki az idei Fröccsnapok tehetségkutató versenyének, a Színpadra Felnek a döntőseként gyönyörű hangjával kápráztatta el a közönséget.

Hirdetés