Címke: tavaszi fesztivál
Hirdetés
Győr+ 2024.03.14.

Győri Tavaszi Fesztivál a Rómer Múzeumban

Tíz helyszínen zajlik a 2024-es Győri Tavaszi Fesztivál március 16 és április 6 között. Ezúttal Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kapcsolódó programjait mutatjuk.

Herkely Ákos 2024.02.12.

Virágzó programkavalkád Győrben

Marton László, a Művészeti és Fesztivál Központ igazgatója járt a Magunk Köztben, hogy elmondja a maga akkurátus módján a Győri Tavaszi Fesztivál jelentősebb programjait. Lélekemelő, elgondolkodtató, sokszor megrázó előadásoknak lehet fül- és szemtanúja a nagyérdemű.

Földvári Gabriella 2024.02.02.

Gazdag programkínálattal pezsdül fel a tavasz Győrben

A március 16-án kezdődő Győri Tavaszi Fesztivál 100 programmal, 10 kulturális intézmény részvételével várja a látogatókat egészen április 6-ig. A részletekről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a szervezők a Zichy-palotában.

Földvári Gabriella 2022.03.21.

XIII. Likócsi Tavaszköszöntő

A XIII. Likócsi Tavaszköszöntőt rendezik március 25-én 14.30-tól a Likócsi Közösségi Házban.

J. Kovács Andrea 2022.03.19.

Ütős koncertsorozat Győrszentivánon

A Győri Tavaszi Fesztivál keretében ütőegyüttesek díjtalan koncertsorozatára hívták a zeneszeretőket a szentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központba. A fellépők között több korosztály is képviseltette magát.

Bajzát Zsuzsi 2022.03.16.

Ütős örömünnep a Molnár Vidben

Régi múltra tekint vissza Győrben az ütős zene. Városi események, ünnepségek állandó vendégei a hangszeres előadók, akik már pici koruktól kezdve a zene bűvöletében élnek. A Nemzetközi Ütősmaratonok évtizedekig adtak nívót ezeknek a tradicionális hangszereknek, melyek most, kiegészülve modern társaikkal, újra reflektorfénybe kerülhetnek.

Bajzát Zsuzsi 2022.03.11.

Március 15-én indul az idei Győri Tavaszi Fesztivál

Ahogy megérkeztek az első napsugarak, úgy lélegzett fel az ország és a város a járványügyi korlátozások terhe alól. Semmi akadálya nincs tehát, hogy az idei tavasz olyan legyen Győrben, amilyennek szeretjük. Színes, változatos, és sok korosztályt érintő.

Földvári Gabriella 2022.03.10.

Tavaszi Fesztivál

Megjelent a Győri Tavaszi Fesztivál műsorfüzete, amely a március 15. és április 1-je közötti programokat tartalmazza. Bábparádé, ütőskoncertek, húsvéti kirakodóvásár

Hirdetés