Tavaszi Fesztivál


2022-03-15 - 2022-04-01
Fesztivál
ingyenes program
Megjelent a Győri Tavaszi Fesztivál műsorfüzete, amely a március 15. és április 1-je közötti programokat tartalmazza. Bábparádé, ütőskoncertek, húsvéti kirakodóvásár
Hirdetés

Komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, filmek, ismeretterjesztő előadások, családi események közül válogathatnak az érdeklődők a tavaszi programkavalkádban.

A Tavaszi Fesztivál a március 15-ei ünnepi eseményekkel indul, majd ingyenes ütőskoncertekkel, bábelőadásokkal és a likócsi tavaszköszöntő eseményekkel folytatódik. Március 26-án 21 órakor kerül sor a Győr+ DJ Partyra a Rómer Házban, másnap pedig a hagyományos hmes tojás napjára kiállítással és vásárral, a Generációk Háza felújítása miatt idén a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi tér klubhelyiségében. Április 8–16. között pedig új helyszínen, a Virágpiacon rendezik meg a húsvéti kézműves kirakodóvásárt.

A programfüzet beszerezhető a Baross úti Látogatóközpontban, a részletes programokról pedig a gyorplusz.hu valamint a hellogyor.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kapcsolódó témák: #tavaszi fesztivál |
Hirdetés
további programok
2022-07-01 - 2022-08-14

Időutazás a babaházban

Kiállítás megnyitó.

részletek