Tavaszi Fesztivál


2022-03-15 - 2022-04-01
Fesztivál
ingyenes program
Megjelent a Győri Tavaszi Fesztivál műsorfüzete, amely a március 15. és április 1-je közötti programokat tartalmazza. Bábparádé, ütőskoncertek, húsvéti kirakodóvásár
Hirdetés

Komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, filmek, ismeretterjesztő előadások, családi események közül válogathatnak az érdeklődők a tavaszi programkavalkádban.

A Tavaszi Fesztivál a március 15-ei ünnepi eseményekkel indul, majd ingyenes ütőskoncertekkel, bábelőadásokkal és a likócsi tavaszköszöntő eseményekkel folytatódik. Március 26-án 21 órakor kerül sor a Győr+ DJ Partyra a Rómer Házban, másnap pedig a hagyományos hmes tojás napjára kiállítással és vásárral, a Generációk Háza felújítása miatt idén a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi tér klubhelyiségében. Április 8–16. között pedig új helyszínen, a Virágpiacon rendezik meg a húsvéti kézműves kirakodóvásárt.

A programfüzet beszerezhető a Baross úti Látogatóközpontban, a részletes programokról pedig a gyorplusz.hu valamint a hellogyor.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kapcsolódó témák: #tavaszi fesztivál |
további programok
2024-05-25

Használtautós családi nap

Használtautós Családi nap lesz május 25-én, szombaton az MHC Mobility Használtautó Centrumban.

részletek
2024-06-15

Idén is vár a Ladikos Fesztivál!

Különleges zenei és tánc produkciókkal, gasztronómiai érdekességekkel, borkóstolóval és kézműves vásárral várják idén is az érdeklődőket a mecséri Duna parton a XIX. Ladikos Fesztiválra június 15-én. Az idei Ladikos kiemelt fellépője az idén 50. évfordulóját ünneplő Kossuth-díjas Vujicsics Együttes.

részletek