Címke: tavasz
Hirdetés
Győr+ 2024.05.30.

Marad a fülledtség záporokkal, zivatarokkal

Csütörtökön a napsütést többfelé zavarhatják gomolyfelhők. Kezdetben keleten-északkeleten, később nyugat felől egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Néhol ismét számítani kell felhőszakadásra, jégesőre. Helyenként élénk lesz a nyugatias szél, a zivatarokat erős, viharos lökések kísérhetik. A délutáni csúcshőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Győr+ 2024.05.28.

Zápor, zivatar a kora nyárias időben

Kedden is a napsütés lesz túlsúlyban, de délután a Dunántúlon egy hidegfront hatására elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki, és itt feltámad az északira-északnyugatira forduló szél. Délután 23-29 fokot mérhetünk, nyugaton lesz hűvösebb.

Győr+ 2024.05.24.

Fülledt idő záporokkal, zivatarokkal

Pénteken marad a fülledt idő többfelé záporokkal és zivatarokkal, amelyeket helyenként felhőszakadás és jégeső kísérhet. A déli-délnyugati szél helyenként élénk, zivatarok idején erős, viharos lehet. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Győr+ 2024.05.23.

Májusi idő elszórt záporokkal

Csütörtökön folytatódik a napos-gomolyfelhős idő, és még több tájegységünkön kialakulhatnak időnként záporok, zivatarok, néhol felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Többfelé élénk lesz az északi-északnyugati szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell.

Győr+ 2024.05.22.

Nincs vége: még jöhetnek záporok, zivatarok

Szerda délelőtt még többfelé készülhetünk záporokra, zivatarokra, majd napközben ezek egyre inkább az ország keleti-északkeleti felére koncentrálódnak, de délután nyugaton és délen is előfordulhatnak elszórtan.

Győr+ 2024.05.21.

Heves viharok jönnek kedden

Kedden kezdetben csak elszórtan alakulhat ki eső, zápor, zivatar, majd délután dél felől egy kiterjedt zivatarrendszer éri el a Dunántúlt, mely a délutáni és az esti órákban egyre többfelé fog zivatarokat okozni, ugyanakkor a késő délutáni és esti órákban a Duna-Tisza közén is számítani kell viharokra.

Győr+ 2024.05.20.

Zivataros napok jöhetnek

Pünkösdhétfőn eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet. A szél elsősorban zivatarok környezetében támadhat fel. Néhol ismét párás, ködös lesz a hajnal. Napközben 24 és 29 fok közé melegszik a levegő, de a viharokat követően jelentősen visszaeshet a hőmérséklet.

HAK 2024.05.19.

A legnagyobb BoneyM. slágerekre bulizott Győrszentiván

A Győrszentiváni Fesztiválon idén olyan nagyágyú lépett színpadra szombat este, mint a legendás BoneyM. énekesnője, Liz Mitchell. Az színvonalas élőkoncerten a legnagyobb örökzöld slágerek csendültek fel, olyanok, amelyekre valahol, valamikor már mindenki bulizott.

Győr+ 2024.05.19.

Csak elszórtan lehetnek záporok

Az előrejelzés szerint kellemesnek ígérkezik a pünkösdvasárnap, de azért javasoljuk a réteges öltözködést!

Hirdetés