Hirdetés
Tag: tavasz
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.05.11.

Lassan „beérik” a csanaki kert

Ahogy arról még márciusban beszámoltunk a megye és a város első közösségi kertje nyílt meg Ménfőcsanakon. Akkor még egy üres, füves földterület állt a társasházak szomszédságában.

Győr+ 2021.05.10.

Ennyire meleg még nem volt idén

Ilyen meleg nem volt még idén, kedden ugyanis néhol 30 fokot is mérhetünk – írja a Országos Meterológiai Szolgálat hivatalos Facebook oldalán.

Kárpát Zsolt 2021.05.10.

Virágosztás Gyárvárosban

A következő napokban 750 virágot, cserjét kapnak a Gyárvárosban működő önkormányzati intézmények, és a városrészben élők. Hétfőn óvodába, iskolába, bölcsődébe, művelődési házba vitte el a növényeket dr. Pergel Elza Győr alpolgármestere és Hajtó Péter önkormányzati képviselő.

Zombai-Kovács Ákos 2021.05.10.

Helyükre kerülnek a virágoszlopok és a ládák

Megkezdte a mobil növénydekorációs elemek kiszállítását a belvárosi sétálóutcákba és terekre a Győr-Szol. A virágoszlopokat és ládákat olyan helyszínekre telepítik, ahol virágágyások kialakítására nincs lehetőség. Az első elemek kihelyezésénél Radnóti Ákos, a városüzemeltetést is felügyelő alpolgármester ellenőrizte a munkálatokat.

Papp Zsolt 2021.05.07.

Ismét lakossági virágosztás

Mától egy héten át igényelhetnek virágokat a győriek. Az idei lakossági virágosztást Radnóti Ákos alpolgármester és dr. Szálasy László a Környezetvédelmi Bizottság elnöke jelentette be.

Győr+ 2021.04.25.

Változékony napok jönnek

A következő napokban néhol még fagyhat, de aztán enyhülés jön. Április utolsó napjaiban is változékony lesz az időjárás: napsütésre, de záporokra is készülni kell.

Ficsór Dávid 2021.04.08.

Megmozgatta a Csanakiakat a húsvéti akció

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, Ménfőcsanak városrész önkormányzati képviselője húsvét tiszteletére, két programot is szervezett az ott élőknek.

Győr+ 2021.04.06.

Újra üzemelnek a temetői közkutak

A Győr-Szol Zrt. kezelésében lévő valamennyi temetőben rendelkezésre áll vízvételi lehetőség. A korábban téliesített közkutakat megnyitották, így ismét biztosított a sírkertekben a vízvétel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat