Címke: tavasz
Hirdetés
Győr+ 2023.05.31.

Íme, ilyen időjárással búcsúzik a tavasz!

Szerdán a felhősebb időt követően gomolyfelhős, napos időre kell készülni. Kis számban zápor, zivatar is kialakulhat. Több helyen kísérhetik élénk széllökések az északi, északkeleti szelet.

MTI 2023.05.28.

A jövő héten is kora nyárias idő várható, sok napsütéssel

A jövő héten is kora nyárias idő várható sok napsütéssel, gomolyfelhőkkel és 25 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kedden többfelé, a hét többi napján elszórtan lehet zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Győr+ 2023.05.18.

Szinte hihetetlen: berobban a nyár hétvégére!

Fantasztikus hírünk van: kivételesen nem hétvégére fog elromlani az időjárás, éppen ellenkezőleg, a hűvösebb napokat szombat-vasárnapra végre melegebb idő váltja fel.

Győr+ 2023.05.08.

Az ideális női kabát a tavaszi szezonra

Most, hogy végre jobb az idő és búcsút inthetünk a hosszú és borongós télnek, itt az ideje, hogy elrakjuk az összes téli kabátunkat és vásároljunk egy kényelmes női kabátot a széles választékból. Azonban a ruhatárunk felfrissítése a változó évszakra nem olyan egyszerű, mint levenni a fogasról egy régi kabátot. A változékony tavaszi időjáráshoz való öltözködés köztudottan trükkös – az előrejelzés a hidegről és az esősről, a melegről – pillanatok alatt változhat, így a legjobb tavaszi női felsőruházatok lesznek azok, amelyek kényelmet adnak és ha szükséges melegen tartanak.

J. K. A. 2023.05.02.

Felállították a remény fáját

Idén is felállították a Honvéd Ligetben a remény fáját a Városi Diákfórum képviselői. Színes szalagjain a fiatalok kívánságait fújja a májusi szél egészen a hónap végéig.

Győr+ 2023.05.02.

Leállt a távfűtés Győrben

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatóságának ellátási körzetéhez tartozó háztartásokban és intézményekben.

Hirdetés