Címke: Tankcsapda
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.02.22.

Ráküldték az AI-t a Tankcsapdára

A Dilis Dalos Youtube-csatornájára került fel egy, a mesterséges intelligencia által generált videó, amelyben Lukács Laciék a Pokémon főcímdalára rázzák a hajukat.

Győr+ 2024.02.21.

Mélyinterjú a Tankcsapdával

A magyar rockzene és zenetörténelem kimagasló egyéniségei jártak Győrben nem először és egészen biztosan nem is utoljára.

Herkely Ákos 2024.01.24.

A Tankcsapda előtt robbantanak

A Falcon Projekt rockzenekar frontembere, szövegírója Farkas István „Richie” és az új tagjuk Bene Zoltán töltötte a kedd estéjét a Mélyvízben. Zoltán decembertől lép fel a sikert sikerre halmozó együttesben, befogadták, tehetsége elvitathatatlan. Március 23-án az a megtiszteltetés érte őket, hogy előzenekarként fellépnek a Tankcsapda koncerten az Audi Arénában.

Győr+ 2023.10.08.

Győrben járt a Tankcsapda

Ezúttal a Bridge Gardenben adott koncertet a debreceni együttes. A teltházas bulin nem hazudtolta meg magát a TCS, jó hangulatot hoztak a hűvös októberi estén Győrbe.

Németh Boglárka 2021.08.28.

A polgármester a Tankcsapdás Lukács Lászlóval duettezett

A Bortörténelmi Napok a finom borok mellett, számos koncerttel szórakoztatja a győrieket, de meglepetésekből sincs hiány. Délben Dr. Dézsi Csaba András a Tankcsapda együttessel jelent meg a Széchenyi téren. A délelőtt pedig Gojko Miticé volt, aki sok érdekességet elárult életéről a Győr+-nak.

Győr+ 2021.08.27.

Tuti nagy buli lesz a Tankcsapda

A Covid-járvány enyhülésével izgalmasra sikerült a nyári időszak Győrben és még nincs is vége. Szombat este a legnépszerűbb magyar rock banda, a Tankcsapda lép fel a Városháza előtti téren.

Győr+ 2021.08.26.

Éjszakai járatok segítik majd a hazajutást

Augusztus 28-án (szombaton) a győri koncert után éjszakai járatok segítik a hazajutást. A buszok a Révai Miklós utcából indulnak majd – közölte a Volánbusz.

Hirdetés