Címke: Tankcsapda
Hirdetés
Győr+ 2023.10.08.

Győrben járt a Tankcsapda

Ezúttal a Bridge Gardenben adott koncertet a debreceni együttes. A teltházas bulin nem hazudtolta meg magát a TCS, jó hangulatot hoztak a hűvös októberi estén Győrbe.

Németh Boglárka 2021.08.28.

A polgármester a Tankcsapdás Lukács Lászlóval duettezett

A Bortörténelmi Napok a finom borok mellett, számos koncerttel szórakoztatja a győrieket, de meglepetésekből sincs hiány. Délben Dr. Dézsi Csaba András a Tankcsapda együttessel jelent meg a Széchenyi téren. A délelőtt pedig Gojko Miticé volt, aki sok érdekességet elárult életéről a Győr+-nak.

Győr+ 2021.08.27.

Tuti nagy buli lesz a Tankcsapda

A Covid-járvány enyhülésével izgalmasra sikerült a nyári időszak Győrben és még nincs is vége. Szombat este a legnépszerűbb magyar rock banda, a Tankcsapda lép fel a Városháza előtti téren.

Győr+ 2021.08.26.

Éjszakai járatok segítik majd a hazajutást

Augusztus 28-án (szombaton) a győri koncert után éjszakai járatok segítik a hazajutást. A buszok a Révai Miklós utcából indulnak majd – közölte a Volánbusz.

Garamvölgyi Imre 2021.07.29.

Körszínpadon zúz Győrben a Tankcsapda!

A Rába-part helyett a Városháza előtti útszakaszon rendezik meg az idei nyárzáró koncertet. A helyszínváltásra a Coviddal kapcsolatos szabályozás miatt volt szükség. Az augusztus 28-ai koncerten a Tankcsapda lép majd fel, és ígéretük szerint, Magyarországon még soha nem látott színpadi elemeket hoznak el Győrbe.

Hirdetés