Címke: szűrővizsgálat
Hirdetés
Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2022.11.10.

Movember: a férfiegészség hónapja

Az 50 éven felüli férfiakat várja novemberben ingyenes egészségi állapotfelmérési programokkal a Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Sétával ért véget a Diabétesz Nap

Kék sapkás és kék lufis felnőttek és gyermekek gyülekeztek a Káptalandombon vasárnap délután, ekkor tartották ugyanis a Diabétesz Sétát.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Diabétesz nap a Káptalandombon

Konferenciával, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással kezdődött a 2. Győri Diabétesz Nap a Káptalandombon, a Mathias Corvinus Collegium központjában.

MTI 2022.10.08.

Győrben is futnak a mellrák elleni küzdelem jegyében

A mellrák elleni küzdelem jegyében ingyenes közösségi futáson vehetnek részt az érdeklődők négy nagyvárosban, Budapesten, Kecskeméten, Győrben és Debrecenben október 16-án, vasárnap - tudatták a szervezők pénteken az MTI-vel.

Kárpát Zsolt 2022.10.07.

Szent-Györgyisek kampányoltak a mellrák elleni küzdelemért

A mellrák elleni küzdelem fontosságára hívták fel a figyelmet a Szent-Györgyi Iskola tanulói. A diákok egy flesh mobban vettek részt, és egész hónapban viselni fogják a rózsaszín szalagot, ami gyilkos kór elleni harc jelképévé vált.

Győr+ 2022.09.05.

Sport- és egészségnap Ménfőcsanakon

Két év kihagyás után idén ismét megszervezik a sport- és egészségnapot szeptember 10-én, szombaton 9 és 12 óra között a Bezerédj-kastélyban és annak parkjában.

Németh Boglárka 2022.05.07.

Egészség-Piac Újvárosban

Ezen a szombaton nagy volt a sürgés-forgás az Újvárosi Művelődési Házban és udvarán. A WHO Egészséges Városok program keretében tartottak ugyanis Egészség-Piacot. A vásár alkalmával bárki részt vehetett különböző szűrővizsgálatokon, melyekre egyébként akár hónapokat is várni kellene

Hirdetés