Címke: Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr
Hirdetés
HAK 2024.01.14.

Télen az állatokra is kiemelten figyelni kell!

A Szurkolók az Állatokért Győr Állatvédelmi Alapítvány képviseletében Kocsis Balázs és Csillag Balázs volt a Győr+ Rádió vendége, akikkel a fagyos időjárás állatokra is ható veszélyeiről beszélgettek a műsorvezetők.

Havassy Anna Katalin 2023.12.31.

Segítenek, hogy hazajussanak a megrémült négylábúak

Sokszor, sokat beszéltünk már róla, hogy a petárdázás, a különféle tűzijátékok az állatvilágot igencsak megviselik. Az erős hang és fényhatás megijeszti a kutyákat, cicákat, madarakat, de tulajdonképpen minden élőlényt. Amíg erre nem jönnek rá az emberek és hagynak fel az ilyen eszközök használatával, a gazdák és önkéntesek segíthetnek legtöbbet az állatoknak.

HAK 2023.05.16.

Rókakölyköt mentettek a győri önkéntesek

Amikor Kocsis Balázs május 16-án reggel még a Győr+ Rádió vendége volt az Első Győri Állatvédelmi Nap kapcsán, még ő sem gondolta, hogy a napi teendői között egy kicsi róka megmentése is szerepel majd. Viszont a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr önkéntesei amint tudnak, mennek és segítenek ott, ahol baj van.

HAK 2023.01.11.

Veszekedés közben dobhatták ki a kiskutyát az ablakon Győrben

A megdöbbentő hírről a Szurkolók az állatkínzás ellen – Győr hivatalos oldalon számoltak be a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr önkéntesei, akik – mint mindig – most is megtették a bajban lévő kutyusért, ami tőlük tellett. Nem mellesleg pedig állatkínzás miatt feljelentést is tesznek a rendőrségen.

Hirdetés