Címke: szúnyogirtás
Hirdetés
Győr+ 2024.07.03.

Ne csípjetek! Csütörtökön is irtják a szúnyogokat Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 4-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az esti órákban dolgozik.

Győr+ 2024.07.02.

Elmarad a keddi szúnyoggyérítés Győrben

A kedvezőtlen időjárás körülmények miatt a július 2-ra, keddre tervezett légi és földi kémiai szúnyoggyérítés elmarad. A jelenlegi előrejelzések szerint július 3-án, szerdán lesz lehetőség a korábban meghirdetett gyérítési program végrehajtására.

Bajzát Zsuzsi 2024.06.28.

Érkezik a légi szúnyoggyérítés

Mostanában az egyik legtöbbször emlegetett beszédtéma a városban a szúnyoghelyzet. Ezek a bosszantó vérszívók gyakorlatilag mindenhol ott vannak, a folyamatos gyérítés ellenére is. Az okokról, és a megoldásról is beszélgettünk a péntek reggeli Juiceban.

Győr+ 2024.06.28.

Támadnak a vérszívók, de nincs kegyelem!

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, június 29-én, szombaton földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az esti órákban dolgoznak.

Győr+ 2024.06.25.

Újabb harc a vérszívók ellen, ezúttal szerdán lesz a bevetés!

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, június 26-án, szerdán földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. Kedvezőtlen időjárás esetén a következő napok valamelyikén megkísérlik újra elvégezni a munkát. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az esti órákban dolgozik.

Győr+ 2024.06.23.

Speciális szúnyogirtás kezdődik Győrben

A kémiai szúnyoggyérítési munkákkal párhuzamosan folytatódik a földi biológiai szúnyoglárva-gyérítés is Győrben: a tenyészőhelyeket veszik célba.

Győr+ 2024.06.18.

Kémiai szúnyoggyérítés június 20-án

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, június 20-án, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az esti órákban dolgozik.

Hirdetés