Címke: szúnyogirtás
Hirdetés
Győr+ 2023.09.22.

Jövő héten is folytatódik a szúnyogirtás

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 26-án, kedden földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.09.07.

Folytatódik a szúnyogirtás Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 8-án, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén.

Győr+ 2023.09.02.

Érkezik a légi szúnyogirtás

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint légi kémiai szúnyogirtást végeznek az esti órákban szeptember 2-án, szombaton Győr város teljes területén.

Győr+ 2023.08.31.

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 1-jén, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.30.

Kémiai szúnyoggyérítés augusztus 31-én

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 31-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.28.

Hétfőn tovább irtják a vérszívókat!

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 28-án, hétfőn földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.24.

Pénteken is retteghetnek a szúnyogok!

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 25-én, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén.

Győr+ 2023.08.23.

Kémiai szúnyoggyérítés augusztus 24-én

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 24-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.22.

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 23-án, szerdán földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Hirdetés