Hirdetés
Címke: szúnyogirtás
Hirdetés
Győr+ 2021.08.26.

A Győr-Szol Zrt. folytatja a kémiai szúnyoggyérítést

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 27-én, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös, illetve ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr-Szol Zrt. 2021.08.24.

Nem hagynak nyugtot a szúnyogoknak

A Győr-Szol Zrt. folytatja a kémiai szúnyoggyérítést földi beavatkozással. Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 23-én földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös, illetve ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr-Szol Zrt. 2021.08.23.

Újabb harc a szúnyogok ellen

A Győr-Szol Zrt. folytatja a kémiai szúnyoggyérítést földi beavatkozással. Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 23-án, hétfőn földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös, illetve ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr+ 2021.08.13.

Intenzív fellépés a szúnyogok ellen Győrben

Ismét a szúnyogpopuláció számának növekedését jósolják a szakemberek. A hajnali harmat, majd a gyors nappali felmelegedés, valamint egy kisebb árhullám érkezése ismét kedvező a körülményeket teremt a szúnyoglárvák szaporodásához és kifejlődéséhez, így már a hétvégén nagy számban jelennek meg a vérszívók.

Győr+ 2021.08.12.

Ma is számíthatunk szúnyoggyérítésre

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 12-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr+ 2021.08.09.

A katasztrófavédelem is gyéríti a szúnyogokat

Amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek, ezúttal a katasztrófavédelem megbízásából végeznek légi kémiai szúnyoggyérítést Győr területén augusztus 9-én, hétfőn, augusztus 10-én, kedden és augusztus 11-én, szerdán az alkonyati órákban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat