Hirdetés
Címke: szúnyogirtás
Hirdetés
Győr+ 2022.07.01.

Folytatódik a szúnyoggyérítés

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 2-án, szombaton földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. (Tartaléknap július 3-a.) A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

Győr+ 2022.06.27.

Anna és Berci: mindent a szúnyogokról

A Győr+ Média gyermekeknek szóló környezetvédelmi magazinja júniusban sem maradhatott el. Kuka Berci és Markó-Valentyik Anna most a szúnyogokról beszélgettek.

Győr+ 2022.06.21.

Megyénkben is lesz szúnyoggyérítés a héten

A következő napokban a Balaton és a Velencei-tó környékén, valamint Győr-Moson-Sopron megyében biológiai módszerrel lépnek fel a szúnyoglárvák ellen. A kifejlett szúnyogok ellen a szakemberek összesen 36 ezer hektáron fognak védekezni.

Győr+ 2022.05.31.

Győrben is folytatódik a szúnyogirtás

A héten 11 megye 230 településén folytatódik a szúnyogirtási program - ismertette a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Győrben a Győr-Szol munkatársai végzik a gyérítést.

Győr-Szol Zrt. 2022.05.21.

Folytatódik a harc a szúnyogok ellen

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, folytatódik a földi biológiai szúnyoglárva-gyérítés Győrben. A beavatkozás a város egész közigazgatási területén zajlik, a szúnyoglárvák elsődleges tenyészhelyeit, az ártereket, folyópartokat, tavakat érinti.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat