Címke: szülés
Hirdetés
Pécskai István 2023.10.12.

Solberg újra edzésben

Alig két hónappal kislánya születését követően elkezdte az alapozó edzéseket a Győri Audi ETO KC kapusa, Silje Solberg. A norvég játékos az erőnléti tréningek mellett kapusgyakorlatokat is teljesít.

Bajzát Zsuzsi 2023.02.27.

Szalmaszálba kapaszkodva – két édesanya sikertörténete a Nem jön a baba legújabb adásában

Két mosolygós hölgy érkezett a Győr+Rádió stúdiójába. Ágit gyógypedagógusként, Bettit pedig színházi nevelőként már sokszor vendégül láttam, de olyankor mindig “szakmáztunk”. Most viszont egészen más került szóba, egy olyan mély téma, ami bevallom a beszélgetés közben sokszor csalt könnyeket a szemünkbe. Hol a nehézség, hol pedig az öröm miatt. A Nem jön a baba következő részében olyan édesanyákkal beszélgetek, akik sokat küzdöttek azért, hogy gyermekük születhessen, és készen állnak rá, hogy történeteikkel erőt adjanak azoknak, akik még várakoznak.

Bodrogi Sára 2022.10.18.

Egy uralkodó miatt szülnek fekve a nők?

A kisbabák többségét édesanyjuk a mai napig vízszintes testhelyzetben hozza a világra, és ez a történészek szerint régebbre vezethető vissza, mint azt sokan gondolnánk.

Szeredi Zsófia 2022.07.27.

Baba- és családbarát környezet a győri kórházban

A szoptatás világnapját 1992 óta augusztus elsején tartják világszerte. A Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban ezen alkalomból tartottak szakmai tájékoztatót, melynek során a szoptatás fontosságát hangsúlyozták, illetve bemutatták a kórház baba-, és családbarát működését is.

Győr+ 2022.01.17.

Szülésre Hangoló I.

A Győribaba Portál a Tiason 5D Diagnosztikai Központtal karöltve havi rendszerességű, ingyenes programsorozatot indít.

MTI 2021.11.28.

Kórházba kerékpározott a vajúdó politikus

Kerékpárján sietett a kórházba vasárnap reggel Julie Anne Genter új-zélandi parlamenti képviselő, akinél megindult a szülés, egy órával később világra hozta kislányát.

Hajba Ferenc 2020.08.14.

Apák a szülőszobában

A szülés nem a nő magánügye, de nem is feltétlenül olyan pillanat, amit mások tekintetének kereszttüzében akar megélni az édesanya: ez az egyik vélemény. A másik: a szülés közös boldogság, a jelen lévő apa erőt ad párjának, és nincs szebb annál, mint együtt átélni a gyerekáldás csodáját.

Hirdetés