Címke: szolgáltatás
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2024.01.29.

Hol folyik el a pénzem? – Spóroljon pénzügyi szokásain

Évente 20.000 forint az SMS-szolgáltatásokért? Rutinszerűen meghosszabbított biztosítások? A mindennapokban észre sem vesszük, pedig havonta akár több 10.000 forint is elfolyik a családi kasszából a nem testreszabott pénzügyi döntéseink hatására.

MTI 2023.09.17.

A telekommunikációs szolgáltatók is csatlakoztak az e-bejelentőhöz

Újabb mérföldkőhöz érkezett az e-bejelentő szolgáltatás: újdonság, hogy a telekommunikációs szolgáltató cégek is csatlakoztak az e-bejelentőhöz, így a telefon-, a televízió- és az internetszolgáltatással kapcsolatban is be lehet jelenteni az adatváltozást egy felületen - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap.

Győr+ 2022.01.16.

„A szolgáltatásért fizetni kell!”

Az év végi ünnepek alatt a Pannon-Víz Zrt. szüneteltette a víz- és csatornadíj-tartozások behajtását, azonban január közepétől folytatódik az elmaradások jogszabály szerinti érvényesítése.

Sándor Szigeti 2020.06.16.

Nyári nagytakarítás

Most szombaton a Kovács Margit iskola udvarán működik majd az ingyenes lomlerakó gyűjtőpont.

Győr+ 2020.04.29.

Ünnepi információk

A húsvéti volt az első hosszú hétvége az idei évben, most pedig következik a második: a május 1-jétől, péntektől kezdődő és május 3-ig, azaz vasárnapig tartó. Következzenek a városi szolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók.

Hirdetés