Győr-Szol Zrt.

Győr-Szol: tájékoztató az ünnepi nyitvatartásról

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2021.10.28. 17:28

Információ a parkolók, piacok, parkok és temetők nyitvatartási rendjéről.

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala (96/50-50-55) minden naptári napon 0-24 órában hívható. November 1-jén a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói november 1-jén díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

A győri Vásárcsarnok november 1-jén zárva tart, a további napokon a rendes nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat. A Dunakapu téri piacon október 30-án, szombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

A Barátság Sportpark november 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A többi napon a létesítmény a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe. A Bercsényi ligetben november 1-jén, hétfőn a fitnesspark, illetve a sportpályák zárva tartanak, a KRESZ-park szabadon használható.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők november 5-ig egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak. A sírkertek téli nyitvatartási rendje november 6-án lép majd életbe. A Mindenszentekhez kapcsolódó temetői információk megtalálhatóak a www.gyorszol.hu weboldalon.