Címke: szökőkút
Hirdetés
Győr-Szol Zrt. 2024.03.29.

Húsvétkor működik a szökőkút

A húsvéti ünnepek ideje alatt üzemel Győrben a Megyeháza előtti téren lévő szökőkút. A Győr-Szol Zrt. munkatársai a téli védelmet biztosító burkolatot eltávolították, a gépészeti rendszer karbantartási feladatait ellátták, így a hosszú hétvégén működhet a népszerű vizes alkotás.

Győr+ 2023.04.06.

Már működik a szökőkút a Megyeháza előtti téren

A Húsvéti ünnepek ideje alatt üzemel Győrben a Megyeháza előtti téren lévő szökőkút. A Győr-Szol Zrt. munkatársai a téli védelmet biztosító burkolatot eltávolították, a gépészeti rendszer karbantartási feladatait ellátták, így a hosszú hétvégén működhet a népszerű vizes alkotás.    

Földvári Gabriella 2022.06.14.

Felújítják a Széchenyi téri szökőkutat

Aki a Széchenyi tér felé jár, láthatja, hogy zajlik a szökőkút felújítása. A Győr-Szol szakemberei a térburkolat felszedését követően megújítják a folyóka-hálózatrendszert, a vízelvezető rendszert, amely az elmúlt évek alatt elhasználódott.

Földvári Gabriella 2022.05.06.

Városszerte beindultak a szökőkutak, csobogók, ivókutak

A nagyszabású felújítási programnak köszönhetően az elmúlt években sorra újultak, szépültek meg városszerte a szökőkutak, a csobogók, kerültek ki új ivókutak, valamint köztéri alkotások. A tavasz beköszöntével a napokban üzemelik be a szakemberek ezeket a városi életminőséget javító eszközöket.

Győr+ 2021.11.10.

Téliesítették a csobogókat, szökőkutakat

Az elmúlt hetekben megtörtént Győr közterületein az úgynevezett „vizes alkotások” téliesítése. A Győr-Szol Zrt. kezelésében lévő műtárgyakat felkészítették a fagyos időszakok átvészelésére:

Hirdetés