Címke: színésznő
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.03.05.

Három évtizede Győrben

Janisch Éva 30 éve tagja a Győri Nemzeti Színháznak. Még Korcsmáros György hozta el őt és a férjét, Kovács Zsoltot Szegedről. Éva azóta itt játszik Győrben, férje pedig Kaposváron játszott hosszú évekig. A színésznő sokat mesélt a család fontosságáról, ami állandó védőburkot jelentett egész szakmája során.

Mihályi Orsi 2023.08.22.

Egy élet, két hivatás

Molnár Sarolta visszatérő vendége a Győri Édesnek. Nem véletlenül, hiszen olyan szakembert tisztelhetünk benne, aki folyamatosan fejleszti magát. Azt vallja, hogy minél többet tanul, annál inkább rájön, hogy milyen keveset tud. Két hivatása van az életben, az egyik a színészet, a másik pedig a sport, a mozgás.

MTI 2023.08.16.

Ikon-díjat kap Meryl Streep

Ikon-díjjal ismeri el Meryl Streep nagy hatású színészi pályafutását az amerikai filmakadémia Los Angeles-i múzeuma októberi adománygyűjtő gáláján.

Mihályi Orsi 2023.07.17.

Győri Édes – Maszk nélkül Agócs Judittal

A Győri Édesben Judit meghatóan mesélt a fiatalon elhunyt Kaszás Attiláról, akinek nagy szerepe volt abban, hogy ő maga színésznő lett. Vallott az anyaságról, hogy milyen csodálatos “szerep” ez a nehézségeivel együtt, hogy folyamatosan tanulja és igyekszik ebben is fejlődni, kicsit lazábbnak lenni bizonyos helyzetekben.

Mihályi Orsi 2023.06.13.

Győri Édes – Kolibritől a Győri Nemzeti Színházig

Maszk Nélkül mesélt magáról Szina Kinga. Mikor és hogyan derült ki számára, hogy színésznő szeretne lenni? Milyen utat járt be a Kolibri Színháztól a Pesti Magyar Színiakadémián át, a győri teátrumig? A Győri Édesben a többi között ez is kiderült.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.05.

Bende Ildikó: a díjjal valami teljessé vált!

Már áprilisban kiderült, hogy a MASZK Országos Színészegyesület döntése alapján idén a csodás, győri színésznő, Bende Ildikó kapja a Gobbi Hilda-életműdíjat. Az idén 80 születésnapját ünneplő művész vasárnap a nagy sikerű, A víg özvegy című előadás után, Hegedűs D. Gézától vehette át az elismerést. Ildikó a Győr+ Médiának úgy fogalmazott: a díjjal valami kikerekedett, valami teljessé vált a pályáján és az életében.

Földvári Gabriella 2023.01.26.

Ma 80 éves Esztergályos Cecília!

Portálunknak legutóbb a Győr+ Filmklubban vetített, Az aranyfej című mozi kapcsán adott interjút a színésznő, aki a film győri forgatásával kapcsolatos élményeiről mesélt.

Győr+ 2022.12.06.

Elhunyt Kirstie Alley

71 éves korában elhunyt Kirstie Alley, a Cheers című sorozat Emmy-díjas színésznője. A színésznőnénél nemrég rákot diagnosztizáltak, halálhírét a gyerekei jelentették be az Instagramon.

MTI 2022.01.01.

Elhunyt Betty White

Néhány nappal a századik születésnapja előtt elhunyt Betty White amerikai színésznő - jelentette az amerikai Fox televízió.

Hirdetés