Címke: szeretet
Hirdetés
Győr+ 2023.12.23.

A szeretet lángja is felgyúlt Győr koszorúján

A hit, a remény és az öröm gyertyája után, ma a szeretetet jelképező láng is felgyúlt a Széchenyi téren álló óriási adventi koszorún. Ez alkalommal is sokan látogattak a belvárosba, hogy részt vegyenek a meghitt adventi ünnepségen.

Németh Boglárka 2023.02.13.

Hódít a szerelmesek napja

Kedden támad Cupido, azaz február 14-én ismét a szerelmet és szerelmeseket ünnepeljük. Bálint és Valentin névnapján a legtöbb pár életébe még több romantika költözik. Egyesek imádják ezt az alkalmat, mások egyenesen irtóznak tőle. A Győr+ Média munkatársainak és az utca emberének is mást-mást jelent február 14-e. Egy biztos: ha valakinek nincs ötlete, mivel lepje meg kedvesét annak a Győr+ Rádió tud segíteni!

Győr+ 2022.12.22.

Idén is mindenki hazaviheti a betlehemi békelángot

A betlehemi Születés-barlang örökmécseséből vett láng minden évben karácsony előtt osztrák cserkészek közreműködésével érkezik Ausztriába, Isten szeretetének és békéjének szimbólumaként. A láng lámpásról lámpásra adva jut el egész Európa cserkészeihez, keresztény gyülekezeteihez és onnan a családok karácsonyi asztalaira.

Németh Boglárka 2022.12.18.

A szeretet gyertyája égett a Széchenyi téren

Advent negyedik vasárnapján a szeretet gyertyája, azaz a negyedik láng is fellobbant Győr város óriás koszorúján. Az utolsó gyertyát Dr. Dézsi Csaba András, polgármester és betegség miatt Veres András, megyéspüspök helyett Reisner Ferenc, katolikus plébános, a Brenner János Hittudományi Főiskola rektora gyújtották meg.

Szöveg és fotó: Ficsór Dávid 2022.11.29.

Győrbe ért a Béke turné

Néhány napja indult országos útjára a szegedi Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett Béke turné. Kedden a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumba látogatott a lelkes csapat.

Hirdetés