Címke: szélvihar
Hirdetés
Győr+ 2024.04.10.

Hidegfront, viharos szél, lehűlés

Szerdán sok fátyolfelhő szűrheti a napsütést, napközben a Dunántúlon és az északi tájakon vastagodni kezd a felhőzet. Egy hidegfront érinti hazánkat, melynek hatására az ország nyugati felén, késő délutánról északkeleten is többfelé megerősödik, a Dunántúlon sok helyen viharossá fokozódik az északnyugati szél.

Győr+ 2024.03.26.

Szél és napsütés, visszatér a meleg

Kedden többnyire napos időre számíthatunk, melyet fátyol-, időnként gomolyfelhők zavarhatnak meg. A délután második felében a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, de csapadék nem valószínű. Élénk, erős, északnyugaton néhol viharos lesz a délkeleti szél. Napközben 12-18 fok valószínű.

Győr+ 2024.02.07.

Csak egy-két fokkal lesz hűvösebb

Szerdán a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd délután, este északnyugatra, északra vastagabb felhők érkezhetnek, és néhol kisebb eső előfordulhat. Az ország nagy részén élénk, északkeleten és délen, délnyugaton erős, helyenként viharos lesz a nyugati-délnyugati szél. Napközben 11 és 18 fok közé melegszik levegő.

Győr+ 2024.01.25.

Viharos szél jön, de sokat fog sütni a Nap

Csütörtökön szeles nap vár ránk, sokfelé megerősödik, viharossá fokozódik az északnyugati szél. Több órára kisüt a nap, a gyors felhőátvonulásokból azonban néhol egy-egy futó zápor kialakulhat. Napközben 6-12 fokot mutathatnak a hőmérők.

Győr+ 2023.03.26.

Viharos szél és hózáporok, jön az újabb hidegfront!

Már vasárnap egyre nagyobb területen számíthatunk csapadékra a Dunántúlon, az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést is kiadott zivatarok miatt. Ráadásul a következő hét is tartogat meglepetéseket.

Hirdetés