Címke: szélvihar
Hirdetés
Győr+ 2023.03.26.

Viharos szél és hózáporok, jön az újabb hidegfront!

Már vasárnap egyre nagyobb területen számíthatunk csapadékra a Dunántúlon, az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést is kiadott zivatarok miatt. Ráadásul a következő hét is tartogat meglepetéseket.

Győr+ 2023.03.11.

Győr-Moson-Soproné a napi szélrekord: 111 km/óra!

Amint arról beszámoltunk, viharos széllel tört ránk a hidegfront, több helyütt érkeztek károkról bejelentések. A legerősebb széllökést éppen nálunk, Győr-Moson-Sopron vármegyében mérték.

Győr+ 2023.02.05.

Csodás jégfátyol a Balatonon

A februári fagy és a viharos szél amellett hogy próbára tette február 4-én a tűzoltók erejét, másnapra csodás látványt varázsoltak a Balaton partjára.

MTI 2023.02.05.

Új országos napi szélrekord született szombaton

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a közösségi oldalán vasárnap.

Győr+ 2023.02.04.

A vihar az ivóvízszolgáltatásba is beleszól

A Pannon-Víz Zrt. értesíti a felhasználókat, hogy a viharos széllökések miatt sorozatos áramszünetek lépnek fel Révfalui Vízműtelepünkön, amely befolyásolja az ivóvízszolgáltatást.

HAK 2023.02.04.

Győrben is pusztít a szél

Beigazolódtak az előrejelzések, péntek este Győr-Moson-Sopron vármegyére is lecsapott a szélvihar, Győrt sem kímélve. Kifacsart fák, kidőlt táblák és felborított virágok kísérték tombolását. A Városrendészet Győr járőrei ahol tudtak, segítettek.

Hirdetés