Címke: szauna
Hirdetés
hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.10.28.

Pezsdítő eufória japán miliőben

Újabb világverseny fordulójának szolgál otthonául Győr, ezúttal a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A modern komplexum japán stílusú szaunavilágában mérik össze tudásukat ezen a hétvégén a nemzetközi sorozat, a Sauna Herbal Cup hazai versenyzői. Az idei „szeánszra” 17 magyar induló nevezett, hogy különleges technikáikkal kápráztassák el a zsűrit és a fürdővendégeket. A résztvevők között van a házigazdák mestere Bandi Adrienn is.

hirdetés
Győr+ 2023.10.18.

Ilyen különleges szaunaélményben ritkán lehet részünk!

Újabb neves nemzetközi verseny hazai döntőjének ad otthon Győr, illetve a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A Sauna Herbal Cup fináléját október 27-29 között rendezik, a szaunamesterek versenyprogramjain pedig a külsős vendégek is részt vehetnek.

hirdetés
Győr+ 2023.10.11.

Győr ad otthont az egyik legrangosabb szaunaverseny hazai döntőjének

Az ország legjobb szaunamesterei október utolsó hétvégéjén Győrben mérik össze tudásukat, a győztes itt kvalifikálja magát a nemzetközi verseny prágai világdöntőjébe. A versenyzők olyan különleges technikákat alkalmaznak, amelyekkel egy szokásos szaunaszeánszon nem találkozunk, s ami talán a legnagyobb erénye a rendezvénynek, hogy ezekre a programokra a zsűrin kívül a fürdővendégek is beülhetnek. Szaunafesztivál ez a javából.

Németh Boglárka 2023.03.23.

Csodás panoráma és párizsi hangulat a szaunavilágban

Már a negyedik tengericsillagnak is vannak keresztszülei, ráadásul mindjárt három, győri sportcsillag lett keresztanyuka. A most még épülő, hét tengericsillagos új, vízi élménypark szauna világának kialakítása is jó úton halad.

MTI 2022.09.27.

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi immár ötödik alkalommal a Szaunázók hétvégéjét: október 1-2. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben - közölte a fürdőszövetség.

Hirdetés