Hirdetés
Címke: strand
Hirdetés
Győr+ 2022.07.29.

Tilos a fürdés 14 olasz tengerparton

Nincs jó hírünk azoknak, akik a napokban Riminibe utaznak. Ugyanis fürdési tilalmat rendelt el az Adriai-tengerben baktériumfertőzés miatt Rimini polgármestere egészen Gorótól Cattolicáig. A népszerű üdülőhelyen egyelőre összesen 14 partot érint a tiltás – ezt írja az Utazómajom utazási portál.

MTI 2022.07.08.

Ötcsillagos Kék Hullám Zászlók kerülnek a legjobb balatoni strandokra

A balatoni strandminősítő megmérettetésre az idén 45 strand üzemeltetője jelentkezett, közülük a legmagasabb pontszámot a vonyarcvashegyi Lido strand kapta, és 28 strand nyerte el a legjobbaknak járó, ötcsillagos Kék Hullám Zászlót - hangzott el a Balatoni Szövetség (BSZ) díjkiosztó ünnepségén csütörtökön Révfülöpön.

Németh Boglárka 2022.05.30.

Szerdán nyitnak a szabadstrandok

Június elsején a szokásokhoz híven megnyitnak a győri szabadstrandok. A városban az Aranypart I-en és II-ön lehet szabályosan napozni és fürdeni. Az ingyenes fürdőzés zavartalan működése érdekében a Győr-Szol Zrt. munkatársai napokon keresztül tereprendeztek. Lenyírták a füvet, megmetszették a fákat, összeszedték a szemetet, a bójákat egy csónakról a vízbe helyezték, lefestették az öltözőkabinokat, kihelyezték a figyelmeztető táblákat, valamint a lépcsőket is visszarakták a Mosoni Duna holtágában az Aranypart II-ön.

Tóth Vivien 2021.07.14.

Ne hagyjunk felügyelet nélkül gyereket a strandon!

Az önfeledt strandolás sok veszélyt tartogat nyáron a kisgyerekes családoknál. Legfontosabb, hogy a szülőnek tudatosítani kell magában, hogy gyermeküket tilos felügyelet nélkül hagyni a vízben! A fulladáson kívül felületi sérülések, súlyos leégés, és a fertőzések kockázatát is lehet csökkenteni kellő odafigyeléssel.

Sándor Szigeti 2021.07.06.

Népszerűek a győri szabadstrandok

A mindig népszerű Aranypart I-en és Aranypart II-n gyerekek és felnőttek egyaránt élvezték a napsütést, a vízben pedig enyhülést találtak a nyári forróságban. A strandolók még jobb kiszolgálása érdekében dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezésére az Aranypart II. egy új lejáróval gazdagodott, így könnyebben mehetnek be a vízbe a fürdőzők.

Kárpát Zsolt 2021.05.17.

A Rába Quelle lett a Bábolnai Fürdő üzemeltetője

A Bábolnai Strand és Termálfürdő üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárást a Rába Quelle Győr nyerte meg. A három pályázó közül a győri cég ajánlata volt a legkedvezőbb- mondta hétfőn a szerződés aláírásán Dr. Horváth Klára, Bábolna polgármestere. Kovacsics Imre a Rába Quelle ügyvezetője kiemelte, egy családbarát fürdőt szeretnének kialakítani.

Földvári Gabriella 2021.04.29.

Múltidéző: Uszoda épülhet a Cziráky téren

1930. április 29-én született döntés a győri uszoda felépítésére, Hajós Alfréd (1878-1955) kapta a megbízást. A létesítmény helyéül a Cziráky teret jelölték meg.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat