Címke: sikerek
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.04.17.

SZKTV 2024: Cél a győzelem!

A győri Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikumának három tanulója is bejutott a Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjébe.

Nagy Roland 2024.03.20.

Igazi otthonra lelt Győrben Bukor Ádám

Bukor Ádám úgy lett az uszonyos úszás sokszoros világbajnoka, világcsúcstartója, hogy a sikerhez vezető útja tele volt akadályokkal, buktatókkal. Szlovákiában nőtt fel és magyarként kettőzött erővel kellett küzdenie azért is, hogy elismerjék tehetségét, és megfelelő körülmények között tudjon edzeni.

Németh Boglárka 2024.01.03.

Szakképzési Centrum: új célok 2024-ben

Igazán sikeres évet tudhat maga mögött a Győri Szakképzési Centrum. Gede Eszter kancellár hangsúlyozta, hogy ez egy igazi csapatmunka eredménye, amely a diákok és az oktatók közös erőfeszítéseinek köszönhetően jött létre.

Szigeti Sándor 2023.05.02.

Győri dobogók a szezonnyitó maraton versenyen

Vasárnap rendezték meg az évadnyitó maratoni kajak-kenu Vígh Sándor Emlékversenyt Kaposváron. A Graboplast Győri VSE versenyzői egy ezüst és egy bronzérem mellett egy negyedik helyezést is begyűjtöttek. A sárkányhajósok számára szintén megkezdődött a versenyszezon.

Németh Boglárka 2023.04.28.

Kecskesajtos fagylalt válthatja valóra a csanaki álmot

Kecskesajtos füge, pisztácia köntösben - ezzel tarolt a győri Lufi Fagyizó a Gelato Festival World Masters hazai válogatóján. A krémes, intenzív ízvilágú fagylaltot a tölcséresek legnagyobb rajongója, a város első embere, dr. Dézsi Csaba András is megkóstolta.

Győr+ 2023.04.27.

Győri küzdősport sikerek Baján

A győri Unicentrál Bull's Kick-Box Egyesület a WFC-WMO Világszervezet Nyílt Országos versenyén vett részt Baján. A rangos sporteseményen 31 egyesület képviseltette magát, 256 nevező versenyzővel, több szabályrendszerben.

Győr+ 2023.04.24.

Húsz győri érem a szegedi válogatón

Szeged adott otthont az evezősök első válogató versenyének. A Győri AC-ból 31 sportoló vett részt serdülő, ifjúsági, U23-as és felnőtt korosztályban, akik összesen 11 arany-, 8 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek. A felkészítő edző Alföldi Zoltán és Nagy Gábor volt.

Győr+ 2023.03.21.

Győri egyetemi hallgatók sikere a számviteli héten

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói sikeresen szerepeltek a 23. nemzetközi számviteli héten tartott versenyen, Belgiumban, ahol számos európai ország diákjai négytagú csapatokban mérték össze tudásukat. Tanáruk, dr. Borbély Katalin évről évre sikeresen készíti fel hallgatóit.

Hirdetés