Címke: sérülés
Hirdetés
Pécskai István 2024.02.22.

Hetekre kidőlt Ryu Eun Hee

A Győri Audi ETO-ban kézilabdázó Ryu Eun Hee a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki találkozón egy ütközést követően sérülést szenvedett. Csak segítséggel tudta elhagyni a pályát. A dél-koreai játékos MRI-vizsgálaton esett át.

Győr+ 2023.11.27.

Ismét megsérült Kalmár Zsolt

Az ETO korábbi kiváló játékosa, a győri nevelésű Kalmár Zsolt fájdalmas arccal terült el a Fehérvár - Kecskemét mérkőzésen.

MTI 2023.08.23.

Sikeres műtéten esett át Kovacsics Anikó

Sikeres műtéten esett át Kovacsics Anikó, a Győri Audi ETO KC korábbi, a Ferencváros jelenlegi kézilabdázója. A kilencszeres magyar bajnok, tizenkétszeres Magyar Kupa-győztes, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes irányító vállát a 2021-es olimpia után operálták meg, a visszatérést követően egyre jobb teljesítmény nyújtott, ez követően sérült meg újra májusban a Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen.

Győr+ 2023.08.22.

Megsérült: hosszabb kihagyás vár Fodor Csengére

Nantes elleni edzőmérkőzés alkalmával a pályát segítséggel elhagyó Fodor Csenge MRI-vizsgálaton esett át. A vizsgálatokat követő diagnózis értelmében hosszabb kihagyás vár a fiatal szélsőre.

Pécskai István 2023.07.06.

Hat-nyolc hónapot kell kihagynia Farkas Balázsnak

Komoly csapás érte a labdarúgó-NB II új idényére készülő ETO FC gárdáját. A siófoki kölcsönjátéka után visszatérő Farkas Balázs edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett.

Győr+ 2023.05.19.

Kiderült, súlyos a magyar válogatott focista sérülése

A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin játékosa, Schäfer András súlyosan megsérült, és ebben az idényben már nem lép pályára. A Bild információi szerint válogatott futballistánknak eltörött a bal lábközépcsontja.

Hirdetés