Címke: Sárás
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.12.21.

Játszóhely és padok karácsonyra

Új játszóhelyet kaptak karácsonyra a kisbácsai Szitásdombon és környékén lakó családok, a Csonkaér út, illetve a Csipkerózsa utcai játszótéren kikapcsolódók pedig új padoknak örülhetnek az ünnep közeledtével. Erről a körzet önkormányzati képviselője számolt be a Győr+ Médiának. Bárány István kiemelte, az összesen több mint 4 millió forint értékű fejlesztések saját keretéből valósultak meg, mindegyik helyszínen lakossági kérésre.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt. 2023.06.11.

Szünetel az ivóvízellátás kedden Sárás I.-en

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a felhasználóit, hogy 06.13-án (kedden) hálózatbővítési munkák miatt az ivóvízellátás 8 és 12 óra között átmenetileg szünetel Győrben, Sárás I. településrészen.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.02.

Fejlődő közműhálózat Sáráson

Tovább fejlődik a Pannon-Víz által üzemeltetett területek közműhálózata, a térség növekedése újabb helyeken teszi szükségessé a szolgáltatások biztosítását. Ezúttal a sáráson készült el a csatornahálózat második üteme, ami 7 utca szennyvízellátását biztosítja.

Győr+ 2022.04.05.

Jelentős támogatást kapnak a sárásiak a győri önkormányzattól

Elkészült a sárási szennyvízcsatorna rendszer második üteme Győrben – jelentette be Dr. Dézsi Csaba András, a város polgármestere. Elmondta: A bekötés költsége a mai árakon 926 ezer forintba kerülne ingatlanonként. Győr város önkormányzata azonban ennek a 36 százalékát magára vállalja, így a Sáráson élő polgároknak csupán a rákötési díj 64 százalékát, vagyis 595 ezer forintot kell befizetniük.

Hirdetés