Címke: Rocky Tomi
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.07.26.

Kilencedszer úszta át a Balatont Tomi Rocky

Kilencedszer úszta át a Balatont Patkás Tamás, győri paraúszó, akit a legtöbben csak Tomi Rockyként ismernek. Győr parasport nagykövetének már rutinosan ment a tempózás, bár a nagy szél és a hullámok nem segítettek neki az 5,2 km-es távon.

Németh Boglárka 2023.03.14.

Motiváció fiataloknak: Tomi Rocky előadása a Pálffyban

Előadást tartott a Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskolában Patkás Tamás paraúszó és dr. Dézsi Csaba András polgármester. A paraúszó saját élettörténetén keresztül mutatta meg azt a diákoknak, hogy honnan hová lehet eljutni, ha kitartóak vagyunk és hiszünk magunkban. Győr parasport nagykövetétől a polgármester is kérdezett, akinek szívügye, hogy olyan kiváló embereket mutasson be a város fiataljainak, akik valamilyen fogyatékossággal kell, hogy együtt éljenek, mégis példát mutatnak és világsikereket érnek el.

Győr+ 2022.09.07.

Tomi Rocky már osztrák kalandokra készül

Azok után, hogy első paraversenyzőként teljesítette a hírhedt Alcatraz-úszást, a hétvégén már Ausztriában versenyez Győr város parasport-nagykövete.

Győr+ 2022.08.28.

Sikerült a szökés Rocky Tominak

Valóra váltotta az álmát Patkás Tamást, azaz Rocky Tomi. A győri nyílt vízi paraúszó Alcatrazból az egykor a világ legszigorúbban őrzött, szökésbiztos börtönszigetéről úszott át a San Franciscó-i Golden Gate híd lábáig.

Győr+ 2022.07.27.

Amerikába készül Rocky Tomi

Kaszás Kornél a Győr+ Este műsorában Patkás Tomi Rockyval, Győr parasport nagykövetével beszélgetett.

Nagy Roland 2022.06.26.

Rocky úszva szökne az Alcatrazból

A nyíltvízi úszóidény közepén egymást érik azok a versenyek, amelyeken Patkás Tamás „Tomi Rocky” is elindul, és paraúszóként az ép sportolókkal együtt tempózik. Valamennyi erőpróba fontos állomása annak a felkészülésnek, aminek a végén a nagy cél lebeg: Tomi ott lesz augusztusban az Egyesült Államokban az Alcatraz-úszáson.

Hirdetés