Címke: richter terem
Hirdetés
Farkas Mónika 2022.09.22.

Berkes 70

A Nikisch-bérlet szerdai nyitókoncertje igazán ünnepi alkalom volt, ezen az estén köszöntötték a Győri Filharmonikus Zenekar muzsikusai a közönséggel együtt Berkes Kálmán művészeti vezetőt 70. születésnapja alkalmából. A karmestert a város Ezüst Emlékérmével tüntette ki dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Győr+ 2022.08.25.

Copeland remekül hetvenkedett, zúgott a vastaps

Mondhatnák a fanyalgók: fénykorukban jöttek volna Magyarországra a rock világsztárjai, ne hetvenévesen nosztalgiázni. Nos, 40-50 éve be sem tehették a lábukat a vasfüggönnyel őrzött Kelet-és Közép-Kelet-Európába. Másrészt pedig ezek a zenészek nem önismétlő nosztalgiázók. Szimfonikus átirataik új élményt hoznak. Ezúttal önmagát külsőleg is megőrző, jellegzetes, remek figura, az egykori Police dobosa, Stewart Copeland lépett fel.

Győr+ 2022.08.22.

Megismételhetetlen koncert a Richterben – FOTÓK!

Fantasztikus koncertet adott vasárnap a Richter Teremben a Djabe zenekar, nem kisebb sztárral, mint a Genesis egykori tagjával, Steve Hackettel kiegészülve. A közös munka, a közös turné minden koncertje egyedülálló és megismételhetetlen, aki ott volt a győri előadáson sosem feledi az estet.

Farkas Mónika 2022.08.17.

A zene a béke nagykövete

A Djabe a legjobb zenekar, akivel valaha játszottam” - vallja a Genesis egykori tagja, Steve Hackett, akit közel két évtizedes munkakapcsolat köt össze a magyar Djabe együttessel. Minden közös zenélésük más és más, mindig megismételhetetlen és egyedi, már csak ezért sem érdemes kihagyni az augusztus 21-ei győri koncertjüket a Richter Teremben.

Hajba Ferenc 2022.08.14.

Steve Hackett videón hívja városunk közönségét

„Steve Hackett vagyok, és nagyon várom már a fellépést Győrben a Djabe csapatával” – így invitálja közönségét a Győr+ Médiának eljuttatott felvételén a rocktörténet egyik legjelentősebb zenekarának, a Genesisnek a világhírű gitárosa.

Kaszás Kornél 2022.08.11.

A Richter Teremben lép fel Steve Hackett

Győrbe érkezik Steve Hackett, világhírű zenész, dalszerző, a Genesis egykori tagja. Az angol muzsikus augusztus 21-én, a Djabe zenekarral áll színpadra a Richter Teremben. A közönség a Genesis klasszikusai mellett Steve Hackett és a Djabe közös szerzeményeit is meghallgathatja.

Győr+ 2022.05.10.

Koncerttel ünneplik 150 éves fennállásukat

A Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola idén ünnepli 150 éves fennállását. A hét folyamán több eseménnyel is köszöntik a jelentős múltat az intézményben. Az iskola aulájában bőröndkiállítás nyílt, kedden este pedig a Richter-teremben tartottak tavaszi koncertet.

Garamvölgyi Imre 2022.02.09.

Nyilvános főpróba Rick Wakemannel

Teltházas koncertre készül szerda este a Győri Filharmonikus zenekar, ezúttal Rick Wakemannel, a legendás Yes együttes billentyűsével lépnek színpadra, ahol a 72 éves művész szerzeményeiből és néhány világhírű rock, pop és beat együttes átdolgozott dalait játsszák majd el a nagyérdeműnek. A koncert főpróbáját kedd este tartották a Richter-teremben.

Hirdetés