Címke: rezsitámogatás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.01.30.

Köszönet a konzultálóknak

Óriási köszönet azoknak a magyar embereknek, annak a mintegy másfél millió honfitársunknak, akik részt vettek a Nemzeti Konzultációban és véleményt mondtak a kormány által megfogalmazott, az ország számára sorsdöntő kérdésekben. Ezt mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos országgyűlési képviselő.

Győr+ 2024.01.16.

Szerdáig még ki lehet tölteni a nemzeti konzultációt

A kormány 11 kérdéskörben kéri ki az emberek véleményét. A válaszadók száma már a múlt héten meghaladta az 1,2 milliót. A témák között szerepel a rezsicsökkentés vagy a kamatstop fenntartása, Ukrajna uniós tagsága és a migránsgettók létrehozása is. A szerdai határidőig papíron és interneten is lehet még válaszolni a kérdésekre.

MTI 2023.11.12.

Brüsszel eltöröltetné a magyar kormánnyal a rezsitámogatást

Brüsszel a magyar kormány számos olyan intézkedését szeretné eltöröltetni, mint a rezsitámogatás, a kamatstop vagy az extraprofitadó - mondta Lánczi Tamás politológus a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol a leendő nemzeti konzultáció lehetséges témaköreiről beszélt.

MTI 2023.01.25.

Önkormányzati szövetségeket hív egyeztetésre az Energiaügyi Minisztérium

A nemzetközi energiaválság és az energiahordozók szankciós felára rendkívüli kihívások elé állította az európai fogyasztókat, nagymértékben megnehezíti a települések helyzetét, gazdálkodását is. Az EM a helyi problémák beazonosítása, a megoldási lehetőségek közös áttekintése céljából egyeztetési lehetőséget kínált fel az önkormányzati szövetségeknek.

Hirdetés