Címke: rezsicsökkentés
Hirdetés
Győr+ 2022.09.18.

Elindul a hatósági áras tűzifaprogram

Elindul a hatósági áras tűzifaprogram, már lehet jelentkezni a vásárlási szándékkal az erdőgazdaságoknál – írja a tűzifaprogram részleteit ismertető vasárnap reggeli közleményében az Agrárminisztérium.

MTI 2022.08.22.

Érkeznek az új számlák az MVM-től

Az MVM csoport lakossági ügyfelei augusztus 23-a után kapják meg az augusztus 1-jétől érvényben lévő szabályok szerint készült számlákat - közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Győr+ 2022.08.02.

Tovább diktálhatjuk az óraállást

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és az E.ON Áramszolgáltató Kft. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítják.

Győr+ 2022.07.29.

Orbán: lesz gáz Magyarországon, a problémánk az ár!

Az energiaválságról, a rezsicsökkentésről, és a hazánkat is sújtó aszályról is beszélt a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában Orbán Viktor. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy lesz gáz Magyarországon, ám a probléma az árral van.

Győr+ / MTI 2022.05.27.

A győri benzinkutakon is életbe léptek az új szabályok

A győri töltőállomásokon is életbe lépett az új szabályozás: csak magyar rendszámú gépjárművel vásárolható hatósági áras üzemanyag. A gyakorlati tudnivalók között a MOL segít eligazodni.

Győr+ 2022.05.06.

Orbán: ez a rezsicsökkentésért is folytatott harc!

A parlamenti választás és újabb miniszterelnöki felkérése óta először jelentkezett pénteki rádióinterjújával Orbán Viktor. A fő témát az új szankciócsomag adta, a miniszterelnök szerint az olajembargós javaslat felér egy atombombával.

Hirdetés