Címke: rendőrgyilkosság
Hirdetés
MTI 2023.07.20.

Kényszergyógykezeléssel megúszhatja a rendőrgyilkos?

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) vádiratot nyújtott be a Fővárosi Törvényszéken az ellen a férfi ellen, aki január 12-én kioltotta egy rendőr életét, kettőt pedig késsel megsebesített a Főváros XI. kerületében – jelentette be a KNyF főügyésze Budapesten.

Szöveg és fotó: police.hu 2023.01.26.

Végső búcsút vettek Bauman Pétertől

Katonai tiszteletadás mellett helyezték örök nyugalomra a hősi halottá nyilvánított Bauman Péter posztumusz rendőr főhadnagyot, a Budapesti Rendőr-főkapitányság körzeti megbízottját.

MTI 2023.01.17.

Rendőrgyilkosság – ORFK: szakszerű, jogszerű volt a rendőri intézkedés

Szakszerű, jogszerű volt a lőfegyverhasználat és az egyéb kényszerítő intézkedések alkalmazása a rendőrök részéről a múlt csütörtöki, újbudai rendőrgyilkosság helyszínén, és azok megfeleltek az arányosság követelményeinek is - közölte a parancsnoki vizsgálat megállapításait ismertetve az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Győr+ 2023.01.15.

Beismerő vallomást tett – elmegyógyintézetbe küldik az újbudai rendőrgyilkost

A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt vasárnap elrendelte az újbudai rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi letartóztatását. A letartóztatás helyszínül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölte ki.

Győr+ 2023.01.13.

Videón az újbudai rendőrgyilkos elfogása

Az RTL nyilvánosságra hozott egy felvételt arról, ahogy elfogták azt a férfit, aki csütörtökön éjjel intézkedés közben három rendőrt megkéselt Újbudán. A késes támadóra a rendőrök rálőttek, majd elfogták.

Hirdetés