Címke: rally
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.09.13.

Dr. Dézsi: a város ügyei foglalkoztatnak, ez a dolgom!

Nem győzi elégszer hangsúlyozni a kommunikáció fontosságát a város első embere – a többi között erről is beszélt a szeptemberi polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András úgy véli, a fejlesztések mindig közös sikerek, mint mondta, Győrt 130 ezer ember építi, hiszen az igazi értéket az itt élők tudása, szorgalma és munkája adja.

Németh Boglárka, P. Csapucha Adrienn 2023.09.10.

Nagyot szólt a WHB Győr Rally! Fotókon mutatjuk a vasárnapi versenyt!

Ahogy arra számítani lehetett óriási érdeklődés közepette mérték össze tudásukat a sportág hazai képviselői városunkban. Izgalmas és mozgalmas volt a WHB Győr Rally, fotósaink egész nap a belvárosban voltak, hogy ne maradjunk le a benzingőztől fűtött, lóerőktől lüktető megmérettetésről.

Győr+ 2023.09.09.

Subaruval a belvárosban – Mi is bejártuk a pályát! – VIDEÓ!

Pénteken, a WHB Győr Rally hivatalos első nyitónapján a versenyzők bejárhatták azt a városi szakaszt, amit majd vasárnap kell teljesíteniük. Késő délután még normál tempóban, de már azért sok nézelődő előtt zajlott a felírás, a sokszor szűk kanyarokkal és erős fékezésekkel tarkított pályán.

szerző és fotó: Nagy Roland 2023.09.04.

Rali a belvárosban: közlekedést érintő korlátozások lesznek vasárnap

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik versenyét, a WHB Győr Rallyt szeptember 8–10. között rendezik Győrben, a környező településeken és a Rábaringen. Mivel a verseny egy része lakott területen zajlik, az egyetem és a belváros bizonyos részein vasárnap közlekedési korlátozásokat vezetnek be, illetve útlezárásokra is számítani kell.

Győr+ 2023.08.31.

WHB Győr Rally: Amit a Győrben élőknek mindenképp tudniuk kell!

A WHB Győr Rallyt szeptember 8–10. között rendezik Győr különböző városrészeiben, a környező településeken és a Rábaringen. Mivel a verseny egy része lakott területen zajlik, így a győrieket érthetően a tervezett városi korlátozások érintik, amiket most mi is közzéteszünk.

Nagy Roland 2023.08.31.

Győri tehetségek a rallyn

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik fordulóját Győr belvárosában, több megyénkbeli szakaszon, valamint az écsi Rábaringen rendezik szeptember 8-a és 10-e között. A WHB Győr Rallyra a különböző kategóriákban összesen 136 páros nevezett. A versenyen a magyar ralisport új generációját képviseli több győri tehetség is. A 16 éves Faltusz Dávid egy Peugeot 208 R2-vel indul a juniorok között.

Nagy Roland 2023.07.06.

Spíler – A vendég: Faltusz Péter magyar bajnok raliversenyző

"Ott álltam a pálya szélén és ez az egész rali úgy csapott belém, mint a villám. Akkor megfogadtam, hogy itt ezen a pályán, egyszer abszolút első időt fogok autózni. Ez lett minden vágyam onnantól kezdve" - az 1987-es Salgó-ralin kezdődött minden: a nézőből, Faltusz Péterből végül versenyző lett, olyan akit a mai napig a kilencvenes évek egyik legjobb magyar pilótájaként emlegetnek, és aki számtalan emlékezetes versennyel, és egy hazai bajnoki címmel is büszkélkedhet.

Hirdetés