Címke: rajz
Hirdetés
J. K. A. 2022.04.25.

Védett fajok gyermekrajzokon

A Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda felső tagozatos tanulóinak műveiből nyílt kiállítás a Triangulum galériában. A tárlatot Kálmán Imre püspöki irodaigazgató ajánlotta a látogatók figyelmébe.

Győr+ 2022.04.20.

Képek gyerekektől, nem csak gyerekeknek

Természeti kincsek gyermekrajzokon címmel nyílik meg április 25-én, hétfőn 14.00 órakor a Triangulum Galériában (Gutenberg tér 2.) a Prohászka-iskola felső tagozatos növendékeinek képzőművészeti tárlata.

Kaszás Kornél 2021.10.25.

Már az egyetemen éli rajzolt álmait

Gyanítom, hogy mindenki rajzolt már valamit önszántából. Azok már sokkal kevesebben lehetnek, akiknek szokásává vált, hogy rajzoljanak. Lelkes Mátyás ezt a tábort erősíti, hiszen saját bevallása szerint naponta több órát gyakorol, és örökít meg tárgyakat – főként autókat – rajzlapon.

Németh Boglárka 2021.09.07.

Rajzaival segít az ifjú karbantartó

Véradással egybekötött jótékonysági képárusítást tartott Erdélyi Tibor a Likócsi Művelődési Házban. A karbantartóként dolgozó fiatalember szabadidejében rajzol, műveit pedig immáron másodszor bocsátja a nagyközönség elé. A befolyt összeggel ezúttal az Országos Mentőszolgálatot támogatja. A rendezvényen azonban nemcsak a képeket lehetett megvásárolni, hanem véradásra is lehetőség nyílt.

Hirdetés