Kiállítás

Képek gyerekektől, nem csak gyerekeknek


2022-04-25 - 2022-05-22
ingyenes program
Természeti kincsek gyermekrajzokon címmel nyílik meg április 25-én, hétfőn 14.00 órakor a Triangulum Galériában (Gutenberg tér 2.) a Prohászka-iskola felső tagozatos növendékeinek képzőművészeti tárlata.
Hirdetés

A megnyitón köszöntőt mond Nagy Csaba, a Prohászka-iskola igazgatója, a tárlatot Kálmán Imre püspöki irodaigazgató nyitja meg.

A megnyitón közreműködik az intézmény kórusa, Dr. Kretzné Budaker Dóra tanárnő vezetésével.

Az ifjú alkotók – a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívásként – a 2022. év fajait jelenítették meg rajzaikon, Pintérné Gergics Ágnes tanárnő felkészítése mellett.

A kiállítás díjmentesen megtekinthető május 22-ig, minden nap 10-18 óra között.

Kapcsolódó témák: #kiállítás |#rajz |
további programok
2024-04-16

NFI FilmKlub a Széchenyi István Egyetem hallgatóinak

Rendhagyó mozizással várja az érdeklődőket a győri Széchenyi István Egyetem lassan három éve működő NFI Filmklubja április 16-án, kedden 17 órakor. A zsinórban három olimpiai bajnoki címet szerzett vízilabda-válogatottról szóló „A nemzet aranyai” című dokumentumfilm vetítésén a szereplők közül dr. Steinmetz Barna és Gergely István lesznek a meghívott vendégek a Menedzsment Campus MC-001-es termében.

részletek
2024-04-18

Regélő kövek a nyugati végektől a keleti végekig

A Hild Műemlékkutató Szakkör egy évtizedes tevékenységének bemutatására a győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban „Regélő kövek a nyugati végektől a keleti végekig” címmel időszaki kiállítással és a műemléki világnapra szervezett konferenciával készül.

részletek