Címke: rába
Hirdetés
MTI 2023.10.31.

Győrbe kerül a Gidrán páncélozott harcjármű gyártása

Harcjárművek magyarországi gyártására írtak alá egyetértési nyilatkozatot kedden a Honvédelmi Minisztériumban. A dokumentumot a Nurol Makina török hadiipari vállalat vezérigazgatója, Engin Ufuk Aykol, a Nurol Makina Hungary Kft. vezérigazgatója, Mehmet Atak, valamint az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezérigazgatója, Palkovics László és a Rába Autóipari Holding Nyrt. vezérigazgatója, Hetzmann Béla szignálta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelenlétében.

Győr+ 2023.10.31.

Együttműködéssel ismét a magyar honvédelem szolgálatába állhat a Rába

A RÁBA Nyrt. és a nemzetközi viszonylatban is jelentős török hadiipari vállalat, a Nurol Makina egyetértési megállapodást írtak alá október 31-én kedden. A megállapodás keretében megvizsgálják egy vegyesvállalat létrehozását kooperációs gyártási együttműködés céljával.

Győr+ 2023.08.12.

Már csak Győrt érinti a Rába árhulláma

Győrben tegnap dél körül tetőzött a folyó 435 cm-rel. Jelenleg is apadó a vízjárás. A városban kialakult magas vízszínesésnek köszönhetően a rakpart lezárására nem volt szükség, elöntés sem történt.

Győr+ 2023.08.11.

Négy méter harmincöt centivel tetőzött, már apad a Rába

A Rába folyón levonuló árhullám ma dél körül 4 méter 35 cm vízállással tetőzött, mostanra már 8 cm-es apadás figyelhető meg a Rába kettős híd melletti vízmérce alapján - tájékoztat Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.11.

Tetőzött az áradó Rába

Pénteken Győrnél is tetőzött az árvíz, 430 és 450 centiméter között érte el legnagyobb magasságát a Rába. Árvízvédelmi készültséget nem kellett elrendelni a folyók városában, míg a Rába felsőbb szakaszán intenzív apadás indult meg.

Győr+ 2023.08.11.

Zavartalan a Rába árhullámának levonulása Győrnél – FÓTÓK!

A Rába árhullám levonulása továbbra is zavartalan, melynek tetőzése pénteken délután várható Győr térségében. A vízügyi szakemberek folyamatosan figyelik a helyenként megjelenő árvízi jelenségeket, de különösebb probléma nem jelentkezett.

Hirdetés