Címke: Qatar2022
Hirdetés
MTI 2022.12.18.

Elképesztő dráma és gólzápor – Argentína a világbajnok

Története során harmadszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Argentína azzal, hogy a katari torna vasárnapi fináléjában 2-2-es rendes játékidő és 3-3-as hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-2-re legyőzte a legutóbb aranyérmes francia válogatottat.

MTI 2022.12.17.

Horvátország a bronzérmes

A horvát válogatott megszerezte a bronzérmet a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután a harmadik helyért lejátszott szombati helyosztón 2-1-re legyőzte a marokkói együttest.

MTI 2022.12.14.

A címvédő lesz Argentína ellenfele a döntőben

A címvédő francia válogatott lesz az argentin csapat ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjában, miután a második elődöntőben szerdán 2-0-ra legyőzte a marokkói együttest.

MTI 2022.12.13.

Argentína jutott elsőként a döntőbe

Elsőként az argentin válogatott jutott döntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután a keddi elődöntőben 3-0-ra legyőzte a legutóbb ezüstérmes horvát csapatot.

Győr+ 2022.12.13.

Itt vannak a ma esti kezdőcsapatok

Ma este bejut az első válogatott a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjába: az elődöntőben Argentína ellenfele Horvátország lesz. Íme, így áll fel a két csapat! - írja a nemzetisport.hu.

Győr+ 2022.12.10.

Drámai végjáték után argentin siker

Argentína lesz Horvátország ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság keddi elődöntőjében, mivel a péntek esti negyeddöntőben 2-2-es döntetlent követően a tizenegyespárbajban 4-3-ra legyőzte a holland válogatottat.

MTI 2022.12.09.

Minden idők második legnagyobb meglepetését okozták a horvátok

A Gracenote (Nielsen cégcsoport) kimutatása alapján a labdarúgó-világbajnokságok történetében a horvát válogatott minden idők második legnagyobb meglepetését szolgáltatta a kieséses szakaszban azzal, hogy 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel kiejtette az öt világbajnoki címével csúcstartó brazil csapatot a katari torna pénteki negyeddöntőjében.

MTI 2022.12.09.

A horvátok hazaküldték a brazilokat

Elsőként a horvát válogatott jutott elődöntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon: az első pénteki negyeddöntőben 1-1-es döntetlent követően a tizenegyespárbajban 4-2-re jobbnak bizonyult a brazil csapatnál.

MTI 2022.12.09.

Marokkó történelmet írhat, vihar Ronaldo körül

Marokkó labdarúgó-válogatottja történelme írhat, a portugáloknál pedig főként Criatiano Ronaldóról szólnak a hírek a két gárda szombaton esedékes világbajnoki negyeddöntője előtt.

Győr+ 2022.12.08.

Kirúgták a spanyolok szövetségi kapitányát

Az állásába került a világbajnoki bukás Luis Enriquének. A Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség (RFEF) hivatalos honlapján jelentette be, leváltja a katari tornán a nyolcaddöntőben búcsúzó válogatott szövetségi kapitányát.

Hirdetés