Címke: premier
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.02.22.

Célegyenesben az Abigél

Nincs egy hét a Győri Balett új darabjának bemutatójáig. A társulat teljes erőbedobással készül az Abigél premierére.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.23.

Ha kidurran a buborék…

Visszatér a teátrum színpadára a Jászai- és Kossuth-díjas Kubik Anna, valamint az ugyancsak Jászai Mari-díjas és nem mellesleg a Kaszás Attila-díjra harmadízben jelölt Csankó Zoltán kettőse. A kitűnő színészeket Csiky Gergely drámájában, a Buborékokban láthatja a közönség november 24-től. A Solmay család konfliktusokkal terhelt története megosztó lehet, de sikerben bízik a társulat, hiszen aprólékos munkával különleges előadás született, mely hűen őrzi a mű eredetiségét is.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.29.

Dupláztak: díjak és dicsőség a balettnak

A pénteki premier után szombaton folytatódott az ünneplés a Győri Balettnál. A skarlát betű évek után új köntösbe öltözött és szenzációs sikert aratott, de nem csak ezért volt különleges az október végi hétvége. Az Audi Hungaria által alapított díj után ugyanis szombaton gazdára talált a Kardirex-díj, ráadásul rögtön kettő, Szentiványi Richard és Csepi Alexandra gazdagodott a kitüntetéssel.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.28.

Bombasiker a balettesten, parádé a premieren

Volt oka az ünneplésre a Győri Balettnak péntek este. A társulat az évekkel korábban bemutatott, ám most szinte teljesen új köntösbe öltöztetett darabját, A skarlát betűt mutatta be. Nem is akárhogyan, olyan elementáris erővel és szakmai maximalizmussal söpört végig a produkció a táncszerető publikumon, hogy az előadás végén felrobbant a nézőtér. Ráadásul a premier napján talált gazdára az Audi Hungaria által alapított Minőségi Táncművészetért Díj, melyet ebben az esztendőben Luigi Ianonne érdemelt ki.

Németh Boglárka 2023.07.11.

Ma este ismét Kifutón túl premier a Győr+ TV-n!

Csimpánz-vizsgálat, pingvinmedence takarítás, a legifjabb Mara és gondozója és a zoo show kalandjai - mindez Kifutón túl legfrissebb adásában! Kezdés ma este 20.25-kor a Győr+ TV-n!

Németh Boglárka 2023.06.13.

Ma este ismét Kifutón túl a Győr+ TV műsorán!

Ma este 20:25 perckor ismét érkezik a Kifutón túl, a Győr+ Média állatkerti magazinja! Ez lesz a 13. adás, és ezúttal is izgalmas és szórakoztató témákkal várjuk a nézőket!

P. Csapucha Adrienn 2023.04.26.

Humor és ráncfelvarrás a teátrumban

A minőségi kultúra Győrben nem ismer határokat, egymást érik a világszínvonalú előadások az intézményekben. Így lesz ez a 2023/24-es évadban is, a Győri Nemzeti Színház izgalmas repertoárjában a humor és a zene kapja a főszerepet, a Győri Balett pedig egy régi darabot gondol majd újra, minden eddiginél különlegesebb köntösben.

Győr+ 2022.11.11.

Kiállításmegnyitó színházi premierrel egybekötve

A Bölcső a hegyek között - Tamási Áron125 szabadtéri kiállítás nyílik ma este 18 órakor a Győri Nemzeti Színház előtt. A kiállítást a kurátor és szakértő, prof. dr. Sipos Lajos irodalomtörténész nyitja meg. A kiállításmegnyitót pedig színházi premier követi, erről beszélt Bakos-Kiss Gábor, az intézmény igazgatója a Győr+ Reggeliben.

Hirdetés