Címke: polgárőrség
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.05.08.

Mozgássérült kisfiú nyerte meg a pónit

Több éve már, hogy Pér ad otthont a Péri Lovas Sportegyesület szervezésében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szabadidős Bajnokságnak, amelynek első fordulójára nemrég került sor. Azon túl, hogy az esemény jól sikerült, roppant megható volt, amikor a tombola fődíjaként szereplő pónit egy helyi mozgássérült kisfiú nyerte meg.

Havassy Anna Katalin 2022.11.18.

Szollinger Péter városrendész: „Nagy kő esett le a szívünkről amikor meglett a kislány!”

Futótűzként terjedt a hír, hogy november 13-án eltűnt egy hatéves kislány egy Pér melletti tanyáról. Több százan vettek részt a keresésében, Győrből a Városrendészet és a Mezőőri és Parkőri Szolgálat munkatársai is. Szollinger Péter rendésszel, helyszínparancsnokkal beszélgettünk, aki vasárnap este már civilként is csatlakozott a kutatáshoz.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2022.11.17.

Biliczki József: „Szerintem a kislány megtanulta, hogy a köd még a felnőtteknek sem a barátja!”

Eltelt már pár nap azóta, hogy szerencsésen megtalálták a Pér melletti tanyáról eltűnt kislányt, azonban az eset még mindig beszédtéma. Nem csoda, hiszen óriási összefogást tapasztalhattunk a keresés során. Pér polgármestere, Biliczki József is meghatódva elevenítette fel a Győr+ Médiának a vélhetően soha el nem múló emlékeket.

Országos Sajtószolgálat (OS) 2022.11.14.

Elismerik a hat éves kislányt megtaláló polgárőrt

Elismerésben és dicséretben részesíti az Országos Polgárőr Szövetség elnöke Mehringer Szabolcsot, az Écsi Polgárőr Egyesület tagját, aki november 14-én, hétfőn reggel siklóernyőjéből kutatva, megtalálta a tegnap eltűnt hat éves kislányt. – adta ki közleményben az Országos Polgárőr Szövetség.

Győr+ 2022.11.14.

Nagy erőkkel, sokan keresik a Pér mellől eltűnt kislányt

Ahogy arról a Győr+ Média is az elsők között beszámolt, Pér térségéből, a Kámváskúti dűlőben lévő tanyáról november 13-án délután eltűnt egy hat éves kislány. A felkutatására hatalmas erők mozdultak meg, egész éjjel keresték, sajnos egyelőre eredménytelenül. A keresést hétfőn is folytatják, részletek a cikkben.

Havassy Anna Katalin 2022.10.20.

A városrendészek is vigyázzák az emlékezők biztonságát

Október közepétől egyre nagyobb a forgalom a virágboltoknál, a temetők környékén és a sírkertekben is. Az emberek már készülnek a halottak napjára, azonban sajnos a rossz szándékúak sem pihennek. A Városrendészet Győr járőrei is vigyázzák az emlékezők biztonságát.

Havassy Anna Katalin 2022.07.16.

Kövesse a városrendészeket!

A Városrendészet Győr eddig is elérhető volt több fórumon, ám a hivatalos Facebook-oldaluk néhány hete kapott új lendületet, ahol számos érdekes információt találhatunk. A részletekről Miletics Mór szakmai igazgatót kérdeztük.

Havassy Anna Katalin 2022.06.27.

Akik szabadidejükben is ránk vigyáznak

Ma van a polgárőrök napja, amikor egy kicsit talán több szó esik róluk, akik áldozatos munkájukkal minket szolgálnak. A biztonságunkért járőröznek, figyelnek, segítik a társszervek munkáját. Teszik mindezt szabadidejükben, hivatástudatból.

Havassy Anna Katalin 2022.06.19.

A fiatalok biztonságáért ellenőrizték a Belvárost

A vakáció a szabadság érzését hozza el a fiatalok számára. A jó időben csábítanak a szórakozási lehetőségek, ám nem mindegy, hol és mit tesznek a tizennyolc éven alattiak. Leginkább önmaguk miatt jó, ha óvatosak. Ebben segítettek most hétvégén az egyenruhások, akik a belvárosban ellenőriztek.

Hirdetés