Címke: polgárőrség
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.05.08.

Mozgássérült kisfiú nyerte meg a pónit

Több éve már, hogy Pér ad otthont a Péri Lovas Sportegyesület szervezésében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szabadidős Bajnokságnak, amelynek első fordulójára nemrég került sor. Azon túl, hogy az esemény jól sikerült, roppant megható volt, amikor a tombola fődíjaként szereplő pónit egy helyi mozgássérült kisfiú nyerte meg.

Havassy Anna Katalin 2022.11.18.

Szollinger Péter városrendész: „Nagy kő esett le a szívünkről amikor meglett a kislány!”

Futótűzként terjedt a hír, hogy november 13-án eltűnt egy hatéves kislány egy Pér melletti tanyáról. Több százan vettek részt a keresésében, Győrből a Városrendészet és a Mezőőri és Parkőri Szolgálat munkatársai is. Szollinger Péter rendésszel, helyszínparancsnokkal beszélgettünk, aki vasárnap este már civilként is csatlakozott a kutatáshoz.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2022.11.17.

Biliczki József: „Szerintem a kislány megtanulta, hogy a köd még a felnőtteknek sem a barátja!”

Eltelt már pár nap azóta, hogy szerencsésen megtalálták a Pér melletti tanyáról eltűnt kislányt, azonban az eset még mindig beszédtéma. Nem csoda, hiszen óriási összefogást tapasztalhattunk a keresés során. Pér polgármestere, Biliczki József is meghatódva elevenítette fel a Győr+ Médiának a vélhetően soha el nem múló emlékeket.

Országos Sajtószolgálat (OS) 2022.11.14.

Elismerik a hat éves kislányt megtaláló polgárőrt

Elismerésben és dicséretben részesíti az Országos Polgárőr Szövetség elnöke Mehringer Szabolcsot, az Écsi Polgárőr Egyesület tagját, aki november 14-én, hétfőn reggel siklóernyőjéből kutatva, megtalálta a tegnap eltűnt hat éves kislányt. – adta ki közleményben az Országos Polgárőr Szövetség.

Győr+ 2022.11.14.

Nagy erőkkel, sokan keresik a Pér mellől eltűnt kislányt

Ahogy arról a Győr+ Média is az elsők között beszámolt, Pér térségéből, a Kámváskúti dűlőben lévő tanyáról november 13-án délután eltűnt egy hat éves kislány. A felkutatására hatalmas erők mozdultak meg, egész éjjel keresték, sajnos egyelőre eredménytelenül. A keresést hétfőn is folytatják, részletek a cikkben.

Hirdetés