Címke: polgárőrség
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2022.07.16.

Kövesse a városrendészeket!

A Városrendészet Győr eddig is elérhető volt több fórumon, ám a hivatalos Facebook-oldaluk néhány hete kapott új lendületet, ahol számos érdekes információt találhatunk. A részletekről Miletics Mór szakmai igazgatót kérdeztük.

Havassy Anna Katalin 2022.06.27.

Akik szabadidejükben is ránk vigyáznak

Ma van a polgárőrök napja, amikor egy kicsit talán több szó esik róluk, akik áldozatos munkájukkal minket szolgálnak. A biztonságunkért járőröznek, figyelnek, segítik a társszervek munkáját. Teszik mindezt szabadidejükben, hivatástudatból.

Havassy Anna Katalin 2022.06.19.

A fiatalok biztonságáért ellenőrizték a Belvárost

A vakáció a szabadság érzését hozza el a fiatalok számára. A jó időben csábítanak a szórakozási lehetőségek, ám nem mindegy, hol és mit tesznek a tizennyolc éven alattiak. Leginkább önmaguk miatt jó, ha óvatosak. Ebben segítettek most hétvégén az egyenruhások, akik a belvárosban ellenőriztek.

HAK 2021.09.17.

Újváros biztonságáért is közösen dolgoztak

Ismét közös razziára került sor a Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet együttműködésében, s amellett, hogy a rendőrök a város több pontján is közlekedésrendészeti ellenőrzéseket végeztek, Újvárost a rendészekkel közösen ellenőrizték.

Győr+ 2021.08.23.

Életet mentettek a polgárőrök

Egy 80 éves férfi eltűnéséről érkezett bejelentés a rendőrségre a tegnapi napon, akinek keresését a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve azonnal megkezdték, és a bejelentéstől számított mintegy három órán belül rátaláltak, és őt épségben otthonába vitték.

Zombai-Kovács Ákos 2021.05.19.

Járőrhajót kaptak a vízi polgárőrök

Az Országos Rendőr-főkapitányságtól kapott járőrhajót a Felső-Dunai Vízi Polgárőr Egyesület. A 30 éves, de jó állapotban lévő járművet több millió forintból, teljesen felújították, szerdán pedig szolgálatba is helyezték. A 4300 köbcentiméteres és 186 lóerős hajót több feladatra is jól tudják mostantól használni a győri és a Győr környéki vizeken.

Győr+ 2021.03.10.

Új autót kaptak a polgárőrök a rendőrségtől

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Szövetség utcai objektumában március 10-én dr. Forrai Zsolt r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes egy újabb gépkocsit adott át a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőrszövetség elnökének, Csaplár Zoltánnak.

Hirdetés