Címke: partnerség
Hirdetés
Győr+ 2023.12.13.

Újabb együttműködési megállapodást kötött az egyetem

Az eddig is meglévő partnerséget új szintre emelve együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem és a Management Partners Holding Zrt. Ennek középpontjában a képzésekben és szakmai gyakorlatokban való részvétel, valamint a kutatás-fejlesztés áll.

Győr+ 2023.11.17.

Tovább bővítette együttműködéseit az egyetem

„Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai” címmel rendezték meg a 39. Óvári Tudományos Napot a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karán. Az eseményen az intézmény együttműködési megállapodást írt alá a Caola Kozmetikai és Háztartás Vegyipari Zrt.-vel és a Ceres Holding Zrt.-vel.

Győr+ 2023.08.29.

A SZE partnerségében jelent meg a Comitatus Önkormányzati Szemle új lapszáma

A Comitatus Önkormányzati Szemle kiadója az idei évtől az Universitas-Győr Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem campusán működő közhasznú szervezet. A 33. évfolyamában járó rangos folyóirat legújabb, 244. száma már Győrben jelent meg. A szerkesztőbizottság elismert hazai és nemzetközi oktatókkal bővül, emellett a szemle saját honlapot kapott, ahol a korábbi lapszámok is elérhetők.

Győr+ 2023.08.09.

A San Beda Egyetem képviselői tanulmányozták a győri campus működését

A több mint 120 éves hagyományokkal rendelkező manilai San Beda Egyetem két elöljárója látogatott a Széchenyi István Egyetemre. A bencés rend által fenntartott Fülöp-szigeteki intézmény képviselőit Sárai-Szabó Kelemen, a győri Szent Mór Bencés Perjelség perjele és az egyetem munkatársai kalauzolták a győri kampuszon.

Győr+ 2023.06.27.

Szaúd-arábiai kapcsolatait erősíti az egyetem

Szaúd-Arábia királyi tanácsadó testülete, a Súra Tanács tagjai látogattak a győri Széchenyi István Egyetemre. A tárgyaláson mindkét fél egyetértett a kapcsolatok erősítésének fontosságában, ami kiterjedhet képzési és kutatási együttműködésekre is.

Győr+ 2023.05.05.

Vállalkozásfejlesztő irodát nyit a ZalaZONE-on a VOSZ

A Széchenyi István Egyetem a napokban írta alá stratégiai együttműködési megállapodását a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ) annak érdekében, hogy közösen segítsék a vállalkozások innovációs tevékenységének fejlesztését. Az együttműködés újabb állomásaként bejelentették, hogy az érdekképviseleti szervezet a zalaegerszegi ZalaZONE Parkban nyitja meg Zala vármegyei irodáját.

Győr+ 2022.06.24.

Közel száz vállalkozás csatlakozott már a Területi Innovációs Platformhoz

A győri Széchenyi István Egyetem nem csupán összekötő feladatokat lát el a Területi Innovációs Platformhoz csatlakozó szereplők között, de katalizátorszerepet is vállal a kutatás, a fejlesztés és az innováció területén. Az intézmény laborlátogatásokon mutatja be azt az infrastruktúrát, amelynek révén korszerű szolgáltatásokat tud nyújtani a vállalati partnereinek. A program sikerességét mutatja, hogy a 2019-es indulás óta közel száz vállalkozás csatlakozott a platformhoz, amely a térség gazdasági fejlődéséhez, versenyképességének növeléséhez is hozzájárul.

Nagy Viktor 2022.06.03.

Kézműves hajók és japán motor Győrben

Városunk stabil vízállása egyre inkább vonzza a hajósokat. A győri Duna Hajók és a Magyar Suzuki hajós üzletágának közös bemutatóterme, szervize és márkakereskedése hiánypótló a térségben.

Hirdetés