Címke: Padlásszínház
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.02.26.

A műselyemlány meséi

Tavaly májusban mutatta be a Győri Nemzeti Színház „A műlyesemlány” című monodrámáját, melyet azóta már többször láthatott a közönség a Padlásszínházban. Az Ungvári István rendezte darab igazán női, igazán álmodozó, egy jellemfejlődés lenyomata, humorral és öniróniával. A történet főhőse nem más, mint Doris, a csinos gépírónőt Mihályi Orsolya alakítja a színpadon.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.10.

Így játszanak a (n)ők

2020 márciusában, két évtizednyi szünet után újranyitotta kapuit a Padlásszínház. Azóta számos darabot mutatott be sikerrel a teátrum, az intimebb, izgalmasabb térben, ahol a közönség közvetlen interakcióba kerülhet a művészekkel. Pénteken ismét premier, most az Erősebb című, egyfelvonásos dráma, és annak főszereplői, Mózes Anita és Szina Kinga várja a nagyérdeműt.

Győr+ 2022.09.19.

Jótékonysági felolvasóest a Padlásszínházban

Többek között a győri, a szombathelyi, a pécsi, a kecskeméti Katona József Színház részvételével rendeznek jótékonysági felolvasóesteket szeptember 21-én az ország több városában, köztük Győrben, a Padlásszínházban is.

Győr+ 2022.07.29.

Győr+ Reggeli: leánykérés a Padlásszínházban

A Győr+ Reggel mai adásában Buza Gáborral, Pongrácz Barnabással és Homlok Bertalannal folytatott beszélgetést Bajzát Zsuzsi és Orosz Sanyi, ahol a fiatalok az általuk rendezett előadásról meséltek.

Farkas Mónika 2022.05.31.

Kulisszák mögött: sikeres a Padlásszínház

Két évtizednyi szünet után márciusban újranyitotta kapuit a Padlásszínház. Színházi magazinunk legújabb adásában a régi-új helyszínre látogatott a Győr+ TV stábja.

Farkas Mónika 2022.04.08.

Álmom, az Isten a Padlásszínházban

Újabb bemutatóval bővült a győri Padlásszínház kínálata. Csütörtök este Jáger András, a Győri Nemzeti Színház művésze lépett a nagyérdemű elé. Álmom, az Isten című zenés, bábos verselése szubjektív válogatást ad a 20. század költőinek ismert soraiból.

P. Csapucha Adrienn 2022.04.01.

Add tovább! – avagy érzelemhullám a padláson

Nagy várakozással indultam fel a Padlásszínházba, bár nem is volt kérdés, hogy az ezerarcú Szina Kinga ismét egy érzelmi hullámvasútra repít játékával. Önálló estjén a néző egy picit az alkotót magát is megismerheti és nem csak a hely intimitása miatt, hanem azért is, mert a darabot A-tól Z-ig a színésznő építette fel, így benne van szíve-lelke.

Hirdetés