Címke: óvoda
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.12.12.

Mesebeli mézeskalácsfalu épült Ménfőcsanakon

Mesebeli mézeskalácsfalu látható a Ménfőcsanaki Óvoda székhely intézményében, a Torda óvodában. A különleges látványosság a gyerekek és szülők közös munkáját és az óvoda ötletét dicséri.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.28.

Beszámolók, egyhangú döntések, jelentős támogatások a közgyűlésen

Gyors és hatékony – így lehetne jellemezni a november végi közgyűlést, melyet kedden tartottak a városházán. A képviselők 27 napirendi pontot tárgyaltak, köztük az ülés kezdetén két szervezet beszámolóját is elfogadták a megjelentek. Emellett kiemelt figyelmet kapott az állatvédelem támogatása, 2023-ban ugyanis minden eddiginél nagyobb keretet, összesen 30 millió forintot biztosít az önkormányzat az állatvédelmi szervezetek számára.

J. Kovács Andrea 2023.11.22.

Szent Erzsébet példáját követték az ovisok

Kedves esemény helyszíne volt a Prohászka Óvoda. Az ovisok Szent Erzsébet példáját követve játékokat gyűjtöttek a rászorulóknak. Az apróságok lelkesen és nagy izgalommal vettek részt az akcióban. A gondosan elkészített csomagokat Barni, Boti, Marci, Emília, Boróka és Laura nyújtotta át a Karitász munkatársának.

MTI 2023.11.03.

A Magyar Falu program keretében szépült meg a vági óvoda

Az elmúlt négy évben országszerte 630 óvoda újult meg a Magyar falu program részeként - mondta Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteken a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vágon, ahol átadták a program részként felújított Szili Mesevár Körzeti Óvoda Vági Tagóvoda épületét.

Garamvölgyi Imre 2023.10.29.

Dr. Pergel Elza: Nem maradnak magukra a családok a gyermeknevelésben

Régóta nem látott fejlesztések zajlottak le 2020 óta a győri bölcsődékben és óvodákban. Korszerűbbé, energiahatékonyabbá és nem utolsósorban szebbé váltak az önkormányzat intézményei, a megújult szolgáltatások pedig tovább népszerűsíthetik a város 699 bölcsődei és 5.146 óvodai férőhelyét. A részletekről a területért felelős alpolgármestert, dr. Pergel Elzát kérdeztük.

Földvári Gabriella 2023.10.25.

Biztonságos focipálya ovisoknak

Rekortán burkolatú focipályával lett gazdagabb a Lehel utcai Mosolyvár Óvoda. Korábban egy poros, olykor sáros terepen tudtak csak sportolni a gyerekek, mostantól azonban sem a mozgásnak, sem az ovifocinak nem lesz akadálya.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.10.07.

Családi gazdaságba látogattak az ovisok

Tehenek, lovak, kutyák, macskák, traktor és kukoricaföld. A győri Prohászka Óvoda apróságai abdai kirándulásukon belekóstoltak a falusi élet mindennapjaiba.

MTI 2023.04.18.

Fejlesztés a legkisebbeknek: bővítik az óvodát Gönyűn

Több mint 220 millió forintból bővítik az év végére a Győr-Moson-Sopron vármegyei Gönyűn a Kék Duna Óvoda és Bölcsőde épületét, ahol további ötven óvodáskorú gyermeket helyezhetnek majd el. A beruházás a Széchenyi Terv Plusz program részként valósul meg.

Csapucha Adrienn 2023.03.21.

Dr. Pergel Elza: úgy működünk, ahogy kell!

Rádiónk stúdiójába látogatott kedd reggel dr. Pergel Elza. Az alpolgármester fejlesztésekről, közelgő beruházásokról is szólt a műsorban, de kollégáinak kitartó munkájáról, és a csapategység fontosságáról is beszélt a városvezető.

Hirdetés