Hirdetés
Címke: óvoda
Hirdetés
Győr+ 2022.06.30.

„Nekünk az ember, a család a legelső”

Az alpolgármesteri vizit csütörtöki vendége dr. Pergel Elza volt. A Győr+ Rádió reggeli műsorában szó esett arról, ki mennyi időt töltött el egy munkahelyen, hogy lehet kikapcsolódni és több aktuális téma is előjött.

Földvári Gabriella 2022.05.20.

Dr. Pergel Elza a menekültkérdésről és az óvodai beíratásról

Közel ezer újonnan beíratott kisgyermek kezdi meg ősztől az óvodát, a menekültek átköltöztetése okán, új elhelyezésük érdekében pedig még keresik a megoldást – ezúttal ezt a két témát érintettük dr. Pergel Elza alpolgármesterrel készült beszélgetésünkben.

Németh Boglárka 2022.03.29.

A nyugdíjba vonuló óvodavezetőt köszöntötte az alpolgármester

Az Erzsébet Ligeti Óvoda Szivárvány tagóvodájának vezetőjét nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte Radnóti Ákos alpolgármester kedd reggel. Etler Zsuzsanna 10 éve vezeti az intézményt, áldozatos munkáját Győr Város Ezüst Emlékérmével ismeri el Dr. Dézsi Csaba András polgármester, melyet az oklevél és egy csokor virág társaságában a körzet önkormányzati képviselője Radnóti Ákos adott át.

Győr+ 2022.03.26.

Megtartották az első Póni Olimpiát

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Győri önkormányzat segítségével valósulhatott meg az I. Győri Póni Olimpia, amelyre a gyirmóti Rodeo Rancen került sor, ahol mintegy 30 óvoda 500 óvodása és 100 óvodapedagógusa vett részt.

Győr+ 2022.03.09.

Új katolikus óvoda épül Sopronban

A Győri Egyházmegye 2018-ban kezdte meg a Magyar Katolikus Egyház óvodafejlesztési programja keretében saját óvodafejlesztési, felújítási programjának megvalósítását, amely több ütemben 7 helyszínen történik.

Németh Boglárka 2021.12.16.

Tablet az ovisoknak karácsonyra

Radnóti Ákos, alpolgármester évről-évre megajándékozza a körzetében lévő Szivárvány tagóvoda legkisebbjeit. Csütörtök délután adta át nekik az idei évi meglepetést.

JKA 2021.12.09.

Gyerekszáj sorozatot indított a pedagógus

A kisgyerekek spontán mondásai, a gyerekszáj történetek ellenállhatatlanul mosolyra fakasztják a felnőtteket. A gyakorló óvónők közül bizonyára sokan fejből tudnak jó párat. Fodor Virág győri neveléskutató, óvodapedagógus sorozatot készített belőlük, s a levelezőlistájára feliratkozóknak minden reggel ingyen elküld egyet vidám napindítónak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat