Címke: öttevény
Hirdetés
Győr+ 2023.10.27.

Szünetelni fog az ivóvízellátás Öttevényen

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a felhasználóit, hogy a társaság Öttevény belterületén a 200-as főnyomóvezeték egy szakaszán felújítási munkákat hajt végre. A munkák elvégzéséhez a vezeték egy szakasza kizárásra kerül, emiatt tervezetten október 31-én (kedden) 8 és 11 óra között az ivóvízellátás átmenetileg szünetel Öttevényen.

Győr+ 2023.10.14.

Hivatalosan is átadták az Abda és Öttevény közötti kerékpárutat

Ünnepélyes keretek között október 14-én szombaton adták át az Öttevényt Abdával összekötő kerékpárutat. A nemrég befejezett útépítésnek köszönhetően egy összefüggő biciklis hálózat épült ki Győr-Moson-Sopron vármegyében. A beruházás összköltsége 415 millió forintott tett ki.

Győr+ Televízió 2023.10.10.

Megszépül az öttevényi kastélypark

Több, mint ezer növényt ültettek ifjú, győri kertésznövendékek segítségével az öttevényi kastély ősparkjába. Nem csak az épület újul meg a jövő év tavaszára, hanem a kastélyt körülvevő zöld területek is felfrissülnek.

Győr+ 2022.06.15.

„Kéklámpás nap” az Öttevényi Általános Iskolában

A tanév utolsó tanítási napján megrendezett eseményen a Mentőszolgálat, az Öttevényi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, az Öttevényi Polgárőrség mellett a Győri Rendőrkapitányság valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkaptányság toborzói is képviseltették magukat.

Hirdetés