Rendkívüli takarékossági intézkedéseket vezethetnek be Öttevényen

Győr+
2022.09.22. 20:21

Az erről szóló tájékoztató a község hivatalos honlapján jelent meg. A javaslatról a jövő heti képviselő-testületi ülésen születik döntés.

A község honlapján megjelent, dr. Bider Zsolt polgármester által jegyzett közleményt az alábbiakban változatlan formában közöljük:

Válságintézkedések – változások a közösségi terek használatában


Sajnálattal tájékoztatom az öttevényi közösségi tereket használó civil szervezeteket, egyesületeket, magánszemélyeket, hogy a tarthatatlanná vált energiaárak következtében a közösségi terek használatában – számos környező településhez hasonlóan – Öttevény esetében is korlátozó intézkedések bevezetésére kerül sor 2022. október 03. napjától. Az intézkedések a Multiház, a Faluház, a Sportpálya és a
Sportcsarnok használatát érintik elsődlegesen.

Az intézkedések konkrét tartalmáról a 2022. szeptember 29-én tartandó Képviselő- testületi ülésen születik döntés. A sportcsarnok esetében e döntést nagyban befolyásolja a Győri Tankerületi Központ vezetésének – mint a sportcsarnok üzemeltetőjének – álláspontja.

Ahhoz, hogy az alapvető közszolgáltatásokat – pl. közvilágítás – biztosítani tudjuk, hogy gyermekeink ne fűtetlen óvodában töltsék napjaikat, elkerülhetetlen lesz rendkívüli takarékossági intézkedések bevezetése.

A konkrét intézkedésekről a település honlapján és facebook oldalán is tájékoztatni fogjuk a lakosságot.

Köszönjük megértésüket!

Dr. Bider Zsolt

– zárul a közlemény.

Forrás: otteveny.hu

Kapcsolódó témák: #energiatakarékosság | #öttevény |