Címke: online vásárlás
Hirdetés
Győr+ 2023.12.06.

Karácsonyi ajándékot csak biztonságos helyről!

Az ünnepek közeledtével megnő az internetes vásárlások száma, ezért a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársai – a Mátrix Projekt keretében – óvatosságra intenek az online térben a rendelésekkel és az ajándékbeszerzésekkel összefüggésben.

Győr+ 2023.11.22.

A vásárlás biztonságáért

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársai – a Mátrix Projekt keretében – óvatosságra intenek az online térben történő rendelésekkel, vásárlásokkal összefüggésben.

Győr+ 2023.09.08.

Rengeteg reklámot kaphatunk e-mailen a jövőben

Tíz évvel ezelőtt is volt, aki az e-mail marketing halálát vetítette előre, ezzel szemben még mindig ez a legjobb megtérüléssel rendelkező online marketing eszköz a cégek kezében. Gál Kristóf vállalkozófejlesztő szakember szerint ár-érték arányban nincsen alternatívája az e-maileknek, de a magyar vállalatok túlnyomó többsége ezt még mindig nem ismerte fel. Részletek a cikkben!

Győr+ 2022.05.25.

Biztonságos online vásárlás – Ne kerüljön a „zsákba macska”!

Az internet elterjedésével az online vásárlás és az online fizetés is egyre népszerűbb. Amíg a valós életben fizetés előtt személyesen meg tudjuk nézni a kiválasztott terméket, addig az online vásárlásnál erre nincsen lehetőségünk, ezért ez nagyobb kockázatot jelent. Ezt azonban kellő körültekintéssel csökkenthetjük és élvezhetjük az online vásárlás előnyeit.

MTI 2021.11.29.

Stabil évet zárhatnak a kiskereskedők

A kiskereskedelmi forgalom visszanyert lendülete a minimálbér megemelésével, a személyi jövedelemadó visszatérítésével vagy a tizenharmadik havi nyugdíjjal a jövő év elejére is átmenthető - mondta a Világgazdaságnak Cseresnyés Péter.

Hirdetés