Címke: online program
Hirdetés
MTI 2021.02.02.

Május végén megszűnnek a UPC-s emailcímek

Három hónappal, március 1. helyett május végéig meghosszabbította a UPC-s webmail elérhetőségét a Vodafone Magyarország Zrt. a szolgáltatást használó ügyfeleinek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint a média- és hírközlési biztos közbenjárásának köszönhetően. Emellett a cég segítséget nyújt az új e-mail-fiókok létrehozásában és az adatmentésben - közölte az NMHH az MTI-vel kedden.

Győr+ 2020.12.23.

A virtuális találkozásoknak is legyen rítusa

Jelentős az is, hogy ezek az online találkozások legyenek ugyanúgy tervezettek, mint egy fizikai találkozó: legyen meghatározott tartalmuk, időpontjuk, időtartamuk, gondoljuk át mit fogunk egymásnak mondani, mit kérdezünk a másiktól!

Földvári Gabriella 2020.11.20.

Online térbe költöztek a kulturális programok

A munka a megfelelő óvintézkedések mellett folytatódik a győri kulturális intézményekben. Online előadásokkal, kiállításokkal, koncertekkel, programokkal készülnek a nézők kiszolgálására a társulatok, a kultúra területén dolgozók.

Földvári Gabriella 2020.06.26.

Programok élőben és online

A győri önkormányzat és a Győri Egyházmegye Szent László-napi ünnepi megemlékezést tart szombaton díszközgyűléssel, koszorúzással, szentmisével és körmenettel.

Győr+ 2020.05.18.

Férfiak koncerteznek a zárónapon

Hétfőn a Szent Efrém Férfikar és a 30Y zenekar koncertjével véget ér az egyedülálló, online térben megrendezett Öt Templom Fesztivál.

Hirdetés