Címke: nyugdíjas klubok
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.04.29.

Látogatás a Szerencse klub nyugdíjasainál

A Szerencse klub vendége volt dr. Dézsi Csaba András hétfőn délután. A találkozó megható anyák napi műsorral kezdődött: a klubtagok előadásában versek, dalok hangzottak el.

Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Nótadélutánon vehetett át támogatást a győrszentiváni nyugdíjas klub

Remek hangulatban, vidám dalok és a szemekbe sokszor könnyeket csaló nóták társaságában telt a kedd este a győrszentiváni Aranyeső Nyugdíjas Klub tagjai számára, akik gyakorta találkoznak egymással. A mostani eseményen dr. Dézsi Csaba András polgármester is tiszteletét tette, s támogatást is átnyújtott a szépkorúaknak.

J. Kovács Andrea 2023.04.10.

Elindult a Szenior Szalon – új műsor, nem csak nyugdíjasoknak

Minden életszakasznak megvan a maga szépsége, így a nyugdíjas éveknek is. Csak meg kell találni, hogy mi az, ami értelmet ad a mindennapoknak. Győrben számos lehetőség közül lehet választani, hiszen sokféle egyesület, alkotó csoport, dalkör működik, nem is beszélve arról, hogy minden városrészben van nyugdíjasklub, ahol mindig lehet egy jót beszélgetni, kártyázni.

J. Kovács Andrea 2022.12.04.

Harmincéves a Pannon Nyugdíjas Egyesület

Harmincéves jubileumát ünnepelte a Pannon Nyugdíjas Egyesület. A Győrújbaráton megrendezett eseményen Németh Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke köszöntötte e résztvevőket. Színvonalas munkájukért többen kitüntetésben részesültek, majd filmvetítéssel idézték fel az elmúlt évtizedek legfontosabb pillanatait. A nap kulturális gálaműsorral zárult. Vas Lászlóné Zita, a szervezet elnöke múltról és jelenről nyilatkozott lapunknak.

Hirdetés