Címke: nyílt nap
Hirdetés
Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.06.

Újra kinyílnak a győri laktanya kapui

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred 2023. szeptember 9-én, szombaton kitárja a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. 9 és 14 óra között színes és tartalmas programokkal várják a látogatókat az ingyenes eseményen.

Németh Boglárka 2023.07.08.

Ezrek az Audi Hungaria nyílt napján

A nagy nyári hőség ellenére is ezreket - délutánra ez a szám pedig tízezrekre nőhet - vonzott az Audi Hungaria Zrt. nyílt napja. Az eseményt a vállalat 30 éves jubileuma alkalmából szervezték, így nem csak az audis dolgozók tudják családjuknak megmutatni a munkahelyüket, de bárkit szívesen látnak a szervezők.

Győr+ 2023.05.30.

Idén is kinyíltak a szertárkapuk vármegyénkben

Országszerte 406 helyszínen nyíltak ki a szertárkapuk gyereknapon. Győr-Moson-Sopron vármegyében idén a győri helyszínen sajnos elmaradt a rendezvény a laktanyaépület felújítási munkálatai miatt, de a tűzoltók az Aranyparton és az állatkertben is várták az érdeklődőket.

Havassy Anna Katalin 2023.05.25.

Nyitott szertárkapuk: felújítás miatt marad el az idei győri program

A gyermekek egyik kedvenc hétköznapi hősei a tűzoltók, így érthetően minden olyan esemény, ahol találkozhatnak velük teltházzal zajlik. Évek óta így van ez a gyermeknaphoz köthető Nyitott szertárkapukkal is, ám idén a Győri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság felújítás miatt nem tud gyermekeket fogadni.

Kárpát Zsolt 2023.05.13.

Nyílt nap a győri MCC-ben

Szombaton nyílt napot rendeztek a Győri Mathias Corvinus Collegiumban. Az általános és a középiskolások, valamint az egyetemisták is bepillantás nyerhettek az MCC működésébe. Emellett különleges előadásokkal várták az érdeklődőket.

Havassy Anna Katalin 2023.01.13.

Nem egyszerű, de változatos hivatás – nyílt napot tartottak a Győri Rendőrkapitányságon

A Győri Rendőrkapitányság Zrínyi utcai épületébe hívták és várták január 13-án délelőtt a Győri Szakképzési Centrum Bercsényi Miklós Technikumának 12. évfolyamos tanulóit, hogy bepillantást nyerhessenek a rendőri hivatás részleteibe. Látványos taktikai bemutatókkal és különféle tájékoztatókkal készültek a fiataloknak.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2022.11.09.

Pezsgő iskolai élettel várják az új diákokat

Nyílt napot rendezett szerdán a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikum. Az adyvárosi intézmény az általános iskolában végzős tanulókat és szüleiket várta egy igazán kreatív rendezvényre. Csengeri Mária, a technikum igazgatója elmondta, a nyílt nappal nem csak az a céljuk, hogy bemutassák az induló szakjaikat, szeretnék, ha az érdeklődők bepillanthatnának az iskolai életet jellemző pezsgésbe is.

Győr+ 2022.10.28.

Civilek a hőerőműben

Ahogy 2014 óta minden évben, úgy idén is megrendezik a Távhőszolgáltatás Napját, egybekötve az Erőművek Éjszakájával. A Győr-Szol Zrt. Rozgonyi utcai hőerőművébe is betekinthettek az érdeklődök az ezúttal október 28-ra szervezett, közös eseményen.

Győr+ 2022.10.18.

Megnézhetjük a távhőellátás szívét

A Távhőszolgáltatás Napján, október 28-án, pénteken nyílt napot tart a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a Rozgonyi utcai telephelyén.

Hirdetés