Címke: nyílt nap
Hirdetés
Farkas Mónika 2022.09.19.

Egy csónakban evezünk

Dan Gordon darabjával, az Esőember bemutatójával elstartolt az idei évad. Másnap, azaz vasárnap reggel 9 órakor pedig útjára indult - két év kihagyása után - az újrahangolt Nyílt nap, az Egy nap a színfalak mögött című rendezvény. “Ismerd meg a színházi csodát!” – az érdeklődők ismét megtöltötték a turnusokat: a Kulisszajárás, a Táncolj velünk! program, a Színpadtechnikai Show és az esti nagy gála is bizonyította, a színház és közönsége egymást erősítve és támogatva túllendülhet minden nehézségen.

Kárpát Zsolt 2022.05.21.

Ismét sikert hozott a laktanyai nyílt nap

Több ezer győrit vonzott a Pálffy laktanyában megrendezett nyílt nap. Ebben az évben az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred az elmúlt évekhez képest még több különleges harci járművel és bemutatóval lepte meg a közönséget

HAK 2022.05.16.

Ismét kinyitja kapuit a győri laktanya

Évről évre egyre többen és többen érdeklődnek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napja iránt, amely nem csoda, hiszen sokan az ország egyik legszínvonalasabb egyenruhás közösségi eseményként emlegetik. Május 21-én, szombaton tehát szélesre tárja kapuját a Pálffy Laktanya, várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Havassy Kata 2022.05.16.

Nyílt nap a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred 2022. május 21-én, szombaton kitárja a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. A szervezők 9:00-14:00 óra között színes és tartalmas programokkal várják a látogatókat az ingyenes eseményen.

Győr+ 2022.05.12.

Nyílt nap a győri MCC-ben

Három teremben, szakmai előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és workshopokkal vár május 21-én minden érdeklődőt a győri MCC.

Németh Boglárka 2022.01.18.

Az újabb 100 évet tervezik

A tavaly 100 éves Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola mozgalmas első félévet tudhat maga mögött. A jeles évforduló alkalmából számos programot szerveztek, köztük 100 facsemetét is elültettek, emellett a szakmai kihívásokat is teljesítették és több országos és megyei versenyen szerepeltek kiváló eredményekkel a tanulók. Hétfőn kezdődött a félév utolsó és egyben legsűrűbb hete is.

Győr+ 2021.11.24.

Nyílt délután az egyetemen

Hasznosított tudomány címmel rendez nyílt délutánt a Széchenyi István Egyetem (Győr, Egyetem tér 1.) november 26-án, pénteken 15 és 20 óra között a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében.

Győr+ 2021.09.18.

Egyre népszerűbbek a győri katonák

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred szeptember 18-án ismét szélesre tárta a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. A szervezők egész nap színes és tartalmas programokkal várták a látogatókat a – lassan két évtizedes múltra visszatekintő – eseményen.

HAK 2021.09.13.

Kinyitják a győri laktanyát, várnak a katonák!

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napjának már hagyománya van Győrben, mindig hatalmas érdeklődés kíséri, évről-évre döntik meg a látogatószám-rekordokat. Nem csoda, hiszen színvonalas programokkal és rengeteg érdekességgel készülnek a győri katonák.

Hirdetés