Címke: nyílt nap
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.01.25.

Brand lett a győri egyetem

A folyamatos fejlődésnek hála, a Széchenyi István Egyetem ma már egyedi brandnek számít. Olyan felsőoktatási intézménynek, ami egészen sajátos fejlődési pályát jár be.

Szalai Réka 2024.01.23.

Értékteremtés a fiatalok körében – nyílt napot tartottak a győri Apáczai Karon

A színes szakpalettáról, a fiatalok jövőbeni kilátásairól és a megváltozott felvételi eljárásról szóló előadáson vehettek részt január 23-án a diákok a győri egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Karán. Az intézmény nyílt napján érdekes programsorozattal, kérdezz-felelekkel és meg szabadulószobával is várták az érdeklődőket.

Szalai Réka 2024.01.16.

Fókuszban a középiskolások – több ezer látogató a nyitott kapuk napján

A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) idén rendkívüli érdeklődés mellett nyitotta meg kapuit a továbbtanulni vágyó fiatalok és hozzátartozóik számára. A tavalyi évhez hasonlóan idén is az Egyetemi Csarnok adott otthont a rendezvénynek, ahol a diákok szabadon érdeklődhettek a szívükhöz legközelebb álló szakok iránt, valamint tájékoztatókat és beszélgetéseket is hallhattak az egyetemi életről. Nem csupán a helyi rendezvényen döntött idén csúcsot az egyetem több, mint 6000 látogatóval, de a budapesti Educatio kiállításon is rekord számokkal zárt az oktatási intézmény standja.

Ficsór Dávid 2023.11.28.

Plusz osztály a Hildben

A hagyományokra támaszkodva a legújabbat próbálja nyújtani az építészképzés terén a Győri Szakképzési Centrum Hild József Építőipari Technikuma.

Győr+ 2023.11.16.

Népszerű és jó hírű a Baross-iskola

A Jedlik mellett a Baross-iskola is előkelő helyen végzett az országos technikumi rangsorban, ez pedig a nyílt napok iránti érdeklődésen is meglátszott, ahol szinte minden szakmai és nyelvi órára beülhettek a nyolcadikos diákok és szüleik.

Győr+ 2023.11.16.

Százakat vonz a Jedlik

Nem csak az országos technikumi rangsorban foglal el előkelő helyet a Jedlik Ányos Gépipari Technikum.

Győr+ 2023.11.14.

Nyílt nap a Papnevelő Intézetben

Várják a papság iránt érdeklődő fiatal férfiakat és plébánosaikat december 2-án (szombat) 9 órától a Brenner János Hittudományi Főiskola (Káptalandomb 7.) teológus szak nyitott kapuk napjára.

Szerző és fotó: Győr-Szol 2023.11.05.

Sok látogató volt a távhőszolgáltató nyílt napján

Sikeresen zárult az elmúlt héten a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatóságának nyílt napja. A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére, 2014 óta minden évben megrendezik a Távhőszolgáltatás Napját, melyet idén az Erőművek Éjszakájával egy időpontban tartottak országszerte – október 27-én. A Győr-Szol Rozgonyi úti telephelyén szervezett bejáráson közel száznegyvenen vettek részt.

Pulai Sarolta 2023.10.31.

Benéztek a kulisszák mögé

A Távhőszolgáltatás Napján nyílt napot tartott a Győr-Szol Távhőszolgáltatási Igazgatósága. A résztvevők szakavatott kollégák kíséretével járhatták be a győri távhőellátás „szívét” a Rozgonyi utcai főerőművet.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.06.

Újra kinyílnak a győri laktanya kapui

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred 2023. szeptember 9-én, szombaton kitárja a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. 9 és 14 óra között színes és tartalmas programokkal várják a látogatókat az ingyenes eseményen.

Hirdetés