Címke: nyílt nap
Hirdetés
Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2022.11.09.

Pezsgő iskolai élettel várják az új diákokat

Nyílt napot rendezett szerdán a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikum. Az adyvárosi intézmény az általános iskolában végzős tanulókat és szüleiket várta egy igazán kreatív rendezvényre. Csengeri Mária, a technikum igazgatója elmondta, a nyílt nappal nem csak az a céljuk, hogy bemutassák az induló szakjaikat, szeretnék, ha az érdeklődők bepillanthatnának az iskolai életet jellemző pezsgésbe is.

Győr+ 2022.10.28.

Civilek a hőerőműben

Ahogy 2014 óta minden évben, úgy idén is megrendezik a Távhőszolgáltatás Napját, egybekötve az Erőművek Éjszakájával. A Győr-Szol Zrt. Rozgonyi utcai hőerőművébe is betekinthettek az érdeklődök az ezúttal október 28-ra szervezett, közös eseményen.

Győr+ 2022.10.18.

Megnézhetjük a távhőellátás szívét

A Távhőszolgáltatás Napján, október 28-án, pénteken nyílt napot tart a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a Rozgonyi utcai telephelyén.

Farkas Mónika 2022.09.19.

Egy csónakban evezünk

Dan Gordon darabjával, az Esőember bemutatójával elstartolt az idei évad. Másnap, azaz vasárnap reggel 9 órakor pedig útjára indult - két év kihagyása után - az újrahangolt Nyílt nap, az Egy nap a színfalak mögött című rendezvény. “Ismerd meg a színházi csodát!” – az érdeklődők ismét megtöltötték a turnusokat: a Kulisszajárás, a Táncolj velünk! program, a Színpadtechnikai Show és az esti nagy gála is bizonyította, a színház és közönsége egymást erősítve és támogatva túllendülhet minden nehézségen.

Kárpát Zsolt 2022.05.21.

Ismét sikert hozott a laktanyai nyílt nap

Több ezer győrit vonzott a Pálffy laktanyában megrendezett nyílt nap. Ebben az évben az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred az elmúlt évekhez képest még több különleges harci járművel és bemutatóval lepte meg a közönséget

HAK 2022.05.16.

Ismét kinyitja kapuit a győri laktanya

Évről évre egyre többen és többen érdeklődnek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napja iránt, amely nem csoda, hiszen sokan az ország egyik legszínvonalasabb egyenruhás közösségi eseményként emlegetik. Május 21-én, szombaton tehát szélesre tárja kapuját a Pálffy Laktanya, várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Havassy Kata 2022.05.16.

Nyílt nap a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred 2022. május 21-én, szombaton kitárja a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. A szervezők 9:00-14:00 óra között színes és tartalmas programokkal várják a látogatókat az ingyenes eseményen.

Győr+ 2022.05.12.

Nyílt nap a győri MCC-ben

Három teremben, szakmai előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és workshopokkal vár május 21-én minden érdeklődőt a győri MCC.

Németh Boglárka 2022.01.18.

Az újabb 100 évet tervezik

A tavaly 100 éves Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola mozgalmas első félévet tudhat maga mögött. A jeles évforduló alkalmából számos programot szerveztek, köztük 100 facsemetét is elültettek, emellett a szakmai kihívásokat is teljesítették és több országos és megyei versenyen szerepeltek kiváló eredményekkel a tanulók. Hétfőn kezdődött a félév utolsó és egyben legsűrűbb hete is.

Hirdetés