Címke: nyereményjáték
Hirdetés
Győr+ 2023.12.22.

Wellness karácsonyra

Az év végére maradt a megújult Győr+ Rádió legnagyobb nyereményjátéka, 40+1 ajándék talált gazdára. Az akció fődíja egy wellness hétvége volt a tihanyi Echo Residence Hotelben. A hallgatók feladata csak annyi volt, hogy elküldjék a „karácsony” szót üzenetben a rádió elérhetőségeire.

Győr+ Rádió 2023.07.23.

CIMBIózisban a hallgatókkal

A Barátság Világnapjának megünneplésére többféle formát választhatunk, ebből pedig a Győr+Rádió is ki szeretné venni a részét. Részletek a cikkben!

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.06.16.

Strandra megy a rádiós csapat

Június 17-én hivatalosan is megnyitja kapuit a Győri Vízi Élménypark, erről az eseményről pedig mi sem szeretnénk lemaradni. A Győr+ Rádió helyszíni játékokkal, nyereményekkel, és persze valódi slágerekkel készül a nyitónapra.

Mireider Máté 2023.05.04.

Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? – Átadtuk a nyereményeket

Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? címmel hirdettünk rajzpályázatot. A beérkezett pályaműveket a zsűri és a közönség is értékelte, a május 4-én tartott nyereményátadón a megérdemelt jutalmakat is átvették a győztes pályaművek készítői.

Mireider Máté 2023.05.04.

Sorsoltak az Arrabona Évszázadai vetélkedőn

Sorsoltak a városházán. Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Dalmadyné Morvay Edit, Göndör Éva – Bóka Lilla, Kadocsa Rebeka.

Győr+ 2023.04.28.

Lezárult a szavazás rajzpályázatunkon

Rajzpályázatot hirdettünk óvodások és általános iskolások részére. A téma: milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? Több, mint 60 pályaművet kaptunk, a szavazás pedig 1 hétig tartott.

Hirdetés