Címke: nyereményjáték
Hirdetés
Győr+ 2022.11.02.

Ökodizájn-pályázat: íme a nyertesek!

Véget ért a Generációk Házának felújításához kapcsolódó nyereményjátékunk, a szavazás lezárult és a szakmai zsűri is kiválasztotta a különdíjas alkotást.

Bajzát Zsuzsi 2022.10.12.

Milyen egy ház, aminek szíve van?

Pet palack, fém, cipős vagy tejes doboz, ezek mind alkalmasak arra, hogy valami újat alkossunk belőlük. A Generációk Háza és a Győr+ Média új ÖKO-DIZÁJN pályázatán pedig szükséges is, hogy ezek valamelyikét felhasználjuk, hiszen ettől lesz igazán ökotudatos a végeredmény. Milyen egy ház, aminek szíve van? Erre keressük a választ.

Győr+ 2022.10.07.

Egy HÁZ, aminek SZÍVE van

A Generációk Háza felújítása a végéhez közeledik. Már biztosan sokan megcsodáltátok a belvárosban jártatokban-keltetekben, hogy milyen szép lett az épület! De nem csupán kívül-belül szépül meg az intézmény, hanem a Generációk Házának arculata is megújul!

Győr+ 2022.09.12.

Válts e-számlára és nyerd meg csövit!

Most nemcsak a gyerekek, de önök is beülhetnek egy röpke időre a képzeletbeli iskolapadba, mivel Csövi teknősünkkel egy gyors kvíztesztes nyereményjátékra invitáljuk azon felhasználóinkat, akik már a környezettudatos megoldást választva e-számlára váltottak, illetve azokat, akik a nyereményjáték végéig e-számlára váltanak!

Győr+ 2022.07.09.

Nyerj Csövi kabalafigurát!

Csövi teknőst lassan már mindenki ismeri, aki kalandos, megható történetével az emberek nagy kedvencévé és a Pannon-Víz Zrt. kabalájává vált.

J. Kovács Andrea 2022.03.27.

Fecskebarátok kerestetnek

„Fecskebarát hely” cím adományozásával buzdít a villás farkú madárkák védelmére a Környezetvédelmi Bizottság. A részletekről Markó-Valentyik Anna számolt be lapunknak.

Hirdetés