Címke: nordic walking
Hirdetés
Szerző és Fotó: J. Kovács Andrea 2024.05.26.

A botos gyaloglás szerelmesei találkoztak

A botos gyaloglás hívei tartottak találkozót a Dunakapu téren. A rendezvény ötletadója és házigazdája Fügi Edit oktató, aki húsz éve foglalkozik az egyre népszerűbbé váló tömegsporttal.

Győr+ 2024.04.09.

Nordicos találkozó

Nordicos találkozót rendeznek Győrben, május 26-án. Az eseményt Fügi Edit szervezi, aki 20 évvel ezelőtt próbálta ki ezt a mozgásformát, és terjesztette el Győrben, illetve Magyarországon.

Bajzát Zsuzsi 2024.03.04.

Nordic walking találkozó lesz Győrben

A világon a legegészségesebb sportnak tartott nordic walking Finnországból ered, a sífutás szárazföldi változataként is emlegetik. Szerencsére Győrben is egyre többen űzik ezt a szabadidősportot, köszönhetően Fügi Editnek, aki májusban egy nagyszabású fesztivállal szeretné még hangosabbá tenni a népszerűsítést.

Győr+ 2023.11.02.

Jön a XXVII. HORN Karácsonyi Rohanás!

A Győrben már nagy hagyománnyal rendelkező futóverseny huszonhetedik alkalommal, december 17-én várja a futás és a nordic walking kedvelőit. Rajt 10 órakor!

Győr+ 2023.10.06.

Világ Gyalogló Hónap túra

A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ az októberi Világ Gyalogló Hónaphoz kapcsolódva 2023. október 13-án, pénteken 15 órakor gyalogtúrát szervez Győrben, a Püspökerdőben.

Győr+ 2022.05.31.

Rekordrészvétellel zárult a Botra fel! kampány

Minden eddiginél többen vettek részt a hétvégén a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége és a Magyar Hypertonia Társaság által közösen szervezett Botra fel! megmozduláson. Az eredetileg 24 városban meghirdetett sétán közel 1300-an vettek részt annak érdekében, hogy felhívják a sport jótékony hatásaira a figyelmet a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen. A program végül 22 városban valósult meg sikeresen, két helyszínen – Kaposváron és Sarkadon – a hétvégi heves esőzés miatt későbbi időpontban rendezik meg a sétát.

Hirdetés