Címke: nemzeti konzultáció
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.01.30.

Köszönet a konzultálóknak

Óriási köszönet azoknak a magyar embereknek, annak a mintegy másfél millió honfitársunknak, akik részt vettek a Nemzeti Konzultációban és véleményt mondtak a kormány által megfogalmazott, az ország számára sorsdöntő kérdésekben. Ezt mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos országgyűlési képviselő.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.29.

Sikeres konzultáció

Megvan a nemzeti konzultáció végeredménye, a válaszadók nagy többsége nemet mondott arra, hogy az életünket alapvetően meghatározó kérdésekben mások döntsenek helyettünk. Erről beszélt Híradónknak Győr országgyűlési képviselője.

Győr+ 2024.01.16.

Szerdáig még ki lehet tölteni a nemzeti konzultációt

A kormány 11 kérdéskörben kéri ki az emberek véleményét. A válaszadók száma már a múlt héten meghaladta az 1,2 milliót. A témák között szerepel a rezsicsökkentés vagy a kamatstop fenntartása, Ukrajna uniós tagsága és a migránsgettók létrehozása is. A szerdai határidőig papíron és interneten is lehet még válaszolni a kérdésekre.

MTI 2023.10.31.

A nemzeti konzultáció egy megerősítő eszköz a kormány kezében

A nemzeti konzultáció egy megerősítő eszköz a kormány nevében, mert amikor több százezer ember kiáll egy vélemény mellett, az igen is számít a tárgyalóasztaloknál - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Hirdetés