Címke: Nemzetek Ligája
Hirdetés
Pécskai István 2022.09.27.

Szép volt, Lang Ádám és Schäfer András!

Győri és dunaszerdahelyi kötődésű futballista is részese volt a magyar válogatott Nemzetek Ligája-menetelésének. A mieink Olaszország mögött, Németországot és Angliát megelőzve másodikként zártak A divíziós csoportjukban.

Pécskai István 2022.09.26.

Az olaszok vetettek véget a magyar válogatott menetelésének

Bár hősiesen küzdött a magyar labdarúgó-válogatott, elmaradt az újabb csoda. A mieink 2-0-s vereséget szenvedtek Olaszországtól a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, az A divízióban. Az eredmény azt jelenti, hogy a találkozó előtt listavezető mieink a második helyen végeztek kvartettjükben, és így az utolsó pillanatban lemaradtak a sorozat négyes döntőjéről.

MTI 2022.09.26.

Szalai Ádám beérte Grosics Gyulát az örökrangsorban 

A csapatkapitány Szalai Ádám hétfőn az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen 86. alkalommal lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban, így megelőzte Puskás Ferencet, a legendás Aranycsapat kapitányát, illetve utolérte a lista hetedik helyén Grosics Gyulát, az Aranycsapat kapusát.

MTI 2022.09.26.

 Egy helyen változtatott Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány egy helyen változtatott az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre összeállított kezdőcsapatán a pénteken Németországban pályára küldött tizenegyhez képest.

MTI 2022.09.25.

Rossi örökké emlékezetes mérkőzésre készül

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint örökké emlékezetes lehet a magyar labdarúgó-válogatott számára az olaszok elleni hétfő esti mérkőzés a Nemzetek Ligája hatodik, utolsó fordulójában.

MTI 2022.06.14.

Csodát tett a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4-0-ra nyert Anglia vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így 69 év után diadalmaskodott újra a szigetországban, sikerével pedig a 3. csoport élére ugrott.

MTI 2022.06.09.

Gazdag csatlakozott a kerethez

Gazdag Dániel csatlakozott a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, és a júniusban hátralévő két Nemzetek Ligája-mérkőzésen már bevethető lesz.

MTI 2022.06.07.

Olaszország ellen elmaradt a bravúr

A magyar labdarúgó-válogatott kikapott az Európa-bajnok olasz csapat vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulójában.

Hirdetés