Címke: NBII
Hirdetés
Győr+ 2023.09.01.

Portugál balhátvéddel erősített az ETO

Az átigazolási időszak végéhez közeledve is keményen dolgozik az ETO FC vezetősége, hogy tovább erősödjön a futballcsapat játékoskerete. Ennek eredményeképp sikerült megszerezni a 24 esztendős portugál balhátvédet, Fábio Viannát.

Pécskai István 2023.08.08.

Ötéves kora óta a futball az élete az ETO fiatal gólvágójának

Huszár Marcell kiváló formában kezdte a 2023–24-es futballidényt. Az ETO FC mindössze 18 esztendős támadója a Gyirmót 3-2-es idegenbeli legyőzése során kezdőként rendkívül hasznosan futballozott. Legutóbb pedig a BVSC ellen is remekelt, a 4-0-ra megnyert hazai találkozón duplázni tudott az NB II-ben.

Győr+ 2023.07.28.

Brazil középpályás érkezett az ETO-hoz

Riquelme Rodrigues Mendes személyében 20 esztendős brazil középpályást igazolt az ETO FC Győr a bajnoki rajt előtt. A technikás játékos egy évre érkezik kölcsönbe a DAC csapatától.

Győr+ 2023.07.19.

Osztrák csatárt szerződtetett az ETO futballcsapata

Az NB II-ben szereplő ETO FC átigazolta Christoph Kröhnt az osztrák másodosztályban szereplő FAC Wien gárdájától. A csatár pályára lépett a győri csapat ellen felkészülési mérkőzésen, ahol felkeltette a zöld-fehérek szakmai vezetésének érdeklődését.

Győr+ | Fotó: eto.hu, archív 2022.11.13.

ETO: döntetlen Kozármislenyben

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Kozármislenybe látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, abban a reményben, hogy az együttes három ponttal tér haza.

Hirdetés