Címke: NBII
Hirdetés
Pécskai István 2024.01.26.

Erős tavaszra készül a Gyirmót

Jó formában fejezte be az NB II őszi idényét a Gyirmót labdarúgócsapata, amely tavasszal szeretné visszaverekedni magát a tabellán az élmezőnybe.

Pécskai István 2023.12.12.

Antonio Muñoz: Hatalmas kihívás az egyik legnagyobb magyar klubot irányítani

Idén márciusban nevezték ki Antonio Muñozt a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO vezetőedzőjének. A spanyol szakember a nyártól megerősített kerettel és új célokért dolgozhat: a klub feltett szándéka, hogy visszaverekedje magát az élvonalba. A 2023–24-es szezon felén már túl van a csapat, amely a második, feljutó helyet foglalja el a táblázaton.

Győr+ 2023.09.01.

Portugál balhátvéddel erősített az ETO

Az átigazolási időszak végéhez közeledve is keményen dolgozik az ETO FC vezetősége, hogy tovább erősödjön a futballcsapat játékoskerete. Ennek eredményeképp sikerült megszerezni a 24 esztendős portugál balhátvédet, Fábio Viannát.

Pécskai István 2023.08.08.

Ötéves kora óta a futball az élete az ETO fiatal gólvágójának

Huszár Marcell kiváló formában kezdte a 2023–24-es futballidényt. Az ETO FC mindössze 18 esztendős támadója a Gyirmót 3-2-es idegenbeli legyőzése során kezdőként rendkívül hasznosan futballozott. Legutóbb pedig a BVSC ellen is remekelt, a 4-0-ra megnyert hazai találkozón duplázni tudott az NB II-ben.

Győr+ 2023.07.28.

Brazil középpályás érkezett az ETO-hoz

Riquelme Rodrigues Mendes személyében 20 esztendős brazil középpályást igazolt az ETO FC Győr a bajnoki rajt előtt. A technikás játékos egy évre érkezik kölcsönbe a DAC csapatától.

Győr+ 2023.07.19.

Osztrák csatárt szerződtetett az ETO futballcsapata

Az NB II-ben szereplő ETO FC átigazolta Christoph Kröhnt az osztrák másodosztályban szereplő FAC Wien gárdájától. A csatár pályára lépett a győri csapat ellen felkészülési mérkőzésen, ahol felkeltette a zöld-fehérek szakmai vezetésének érdeklődését.

Hirdetés