A világ leggyorsabb góljával sokkolták a Mosonmagyaróvárt – videó!

Szigeti Sándor Fotó: Kép a videóból
2024.03.30. 19:05

A listavezető Nyíregyháza az első érintésből, középkezdésből bevette az óváriak kapuját az NB II. szombati fordulójában, amit még egy szögletgól is követett. Videón is mutatjuk!

Aki nem a pályára szegezte a tekintetét a kezdősípszó pillanatában, alighanem lemaradt a világ egyik leggyorsabb góljáról, amely ma született meg Mosonmagyaróváron.

Az elszenvedő fél a házigazda csapat volt, a nem mindennapi rekord pedig a tízszeres válogatott Nagy Dominik nevéhez fűződik, aki a középkezdéskor első érintésre rögtön kapura csavart, az első másodpercekben megszerezve a vezetést a vendég Nyíregyházának.

Az óváriak kapusának tehetetlenül kellett végignéznie, amint a labda átrepül a feje fölött, majd mértani pontossággal a hálóban landol.

Videón is mutatjuk a jelenetet:

Nagy Dominik egyébként duplázott a találkozón, és a különleges gólparádénak ezzel még nem volt vége, ugyanis a 36. percben Kövácsréti szögletből csavart érintés nélkül a kapuba, beállítva ezzel 0-3-as végeredményt.

Győzelmével a Spartacus 58 ponttal vezeti az NB II-es tabellát. A 48 pontos ETO húsvéthétfőn este 20 órakor a Siófokot fogadja, a Gyirmót vasárnap 17 órától Ajkán lép pályára.

Kapcsolódó témák: #Győr-Moson-Sopron | #labdarúgás | #NBII |