Erős tavaszra készül a Gyirmót

Pécskai István Fotó: Győr+ Média
2024.01.26. 13:51

Jó formában fejezte be az NB II őszi idényét a Gyirmót labdarúgócsapata, amely tavasszal szeretné visszaverekedni magát a tabellán az élmezőnybe.

Célegyenesbe érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC téli felkészülése. A sárga-kékek kemény alapozást követően újult erővel várják a bajnokság folytatását. Erről a Győr+ Média stábja is megbizonyosodhatott, amely az egyik hétközi edzésén látogatta meg a csapatot.

Pető Bence távozott a téli átigazolási időszakban a klubtól, amely Molnár János személyében gólerős csatárt szerződtetett a harmadosztályú ESMTK-tól. Tamási Zsolt vezetőedző szerint elképzelhető, hogy támadó poszton még tovább erősítenek. A szakember elmondta, a legfontosabb, hogy a csapat magja régóta együtt játszik, összeszokott társaságról beszélhetünk, amely igyekszik az őszi szezon második felében mutatott eredményes játékot folytatni.

A jelenleg a tabella nyolcadik helyén álló gyirmótiak célja, hogy a hagyományaiknak megfelelően szerepeljenek tavasszal, s visszaverekedjék magukat az élmezőnybe.

A Gyirmót február 4-én a Soroksárt fogadja az NB II 19. fordulójában.

TV-s szerkesztő: Pécskai István

Kapcsolódó témák: #gyirmót | #labdarúgás | #NBII |