Címke: motorsport
Hirdetés
Pécskai István 2023.01.25.

Győri motoros hódíthatja meg a világot

Komoly célokkal, motiváltan vág neki a 2023-as idénynek Kovács Bálint magyar bajnok gyorsasági motorversenyző, aki nem mellékesen a Széchenyi István Egyetem hallgatója. Az idehaza dolgozó szakemberek szerint a fiatal győri motoros fényes karrier előtt áll, s akár a világbajnoki címig is eljuthat valamelyik kategóriában.

Havassy Anna Katalin 2022.12.12.

Árva állatoknak segít az egykori motorversenyző

A Győri Állatmenhely lakói minden figyelmet megérdemelnek, hiszen nem tehetnek sorsukról. Folyamatosan szükségük van az ellátásra, s bizony a jó emberek adományaira is. Zsédely Máté, egykori motorversenyző értékes relikviáit ajánlotta fel árverésre, licitálni pedig állateledellel lehet.

Győr+ 2022.12.05.

Gyári BMW csapatban a Széchenyi Egyetem hallgatója

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett Kovács Bálint karrierje, ugyanis a H-Moto Team versenyzője, Talmácsi Gábor óta az első magyar motorosként kap gyári szerződést. A 21 éves sportolót jövőre az IDM-sorozatban láthatjuk viszont az elmúlt évek sikercsapatában, az Alpha BMW-ben, mely a legnagyobb gyári csapat a német bajnokságban. Bálint mind a hét bajnoki futamon rajthoz áll 2023-ban a Superbike kategóriában, illetve részt vesz az Endurance-világbajnokság viadalain is.

Győr+ 2022.11.18.

SZE: világszerte ismert mérnökök adnak elő a Formula Student Symposiumon

A nemzetközi Formula Student-versenycsapatok mintegy 200 hallgatója vesz részt a győri Széchenyi István Egyetem által nyolcadik alkalommal megrendezett Formula Student Symposiumon november 25. és 27. között. A konferencia rangját mutatja, hogy elismert mérnökök tartanak majd előadásokat a fiataloknak, köztük olyanok is, akik a Forma–1-ben dolgoznak vagy dolgoztak.

Győr+ 2022.09.26.

A SZE hallgatója tartja a magyar motoros körrekordot a Hungaroringen

Kovács Bálint, a győri Széchenyi István Egyetem műszaki menedzser szakos hallgatója Ducatijával a közelmúltban megfutotta a valaha magyar motoros által teljesített leggyorsabb kört a Hungaroringen. A versenyző újabb nagy kihívásokra készül, és közben Győrben bővíti szakmai ismereteit.

Kárpát Zsolt 2022.07.08.

Király kategóriában lett bajnok

Tavaly ősszel mindkét alkarját műteni kellett, majd hosszú rehabilitáció után tért vissza Varga Imre, Mimo, motocross versenyző.

Pécskai István 2022.05.24.

A bajnoki címekért száguld Varga Imre ,,Mimó”

Az élete a sport Varga Imre ,,Mimónak", aki a legnehezebb helyzetekben sem adja fel. A 23 esztendős motokrosszversenyző tele van célokkal, szeretne sikeres idényt zárni.

Hirdetés