Címke: motorsport
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.04.06.

Egy ilyen motor megköveteli a stílust a sofőrjétől

A BMW Motorrad Club Hungary 2024-es szezonnyitó találkozóját tartották meg április 6-án Győrben, amelyre közel 100 motoros érkezett. Volt kirándulás a Bakonyba és számos érdekes előadást is meghallgathattak a résztvevők. A Győr+ Média pedig a szervezőkkel is beszélgetett.

Csapucha Adrienn 2023.11.15.

Adrenalin kétkeréken: Nagy Péter motorversenyző volt a Spíler vendége!

A győri motorsport egyik legismertebb és legsikeresebb versenyzője Nagy Péter, aki 2005-ben az első győri résztvevője volt a világ legnehezebb tereprali versenyének a Dakarnak. Ketten együtt Varga Ákossal úttörő vállalkozásba kezdtek, hiszen a terep, a mezőny, és a versenyt körülölelő egyéb körülmények szinte ismeretlenek voltak előttük.

Nagy Roland 2023.11.15.

Kétkeréken száguldunk a Spílerben!

Nagy Péter a Győr+ Média sportos podcastjében a Spílerben beszél a megélt álmairól, saját bakancslistájáról és arról, hogy csípőprotézissel is lehet még jól motorozni. A Spílert szerdán 19 órától meghallgathatják a Győr+ Rádióban, az adás pedig látható a Győr+ Televízióban is, és itt online, szintén szerdán 21.25-kor.

Nagy Roland 2023.11.07.

Endurokrossz motorverseny lesz Pannonhalmán

A győri motorsport egyik legismertebb és legsikeresebb versenyzője Nagy Péter, aki 2005-ben az első győri résztvevője volt a világ legnehezebb tereprali versenyének a Dakarnak. Péter 2010-ben visszatért Afrikába, de a sivatagi száguldásokon kívül rengeteg más erőpróbát is sikerrel teljesített. Közben megálmodott és megvalósított egy népszerű versenyt, amely az enduro és a motocross szakágak egyvelege.

Győr+ 2023.10.16.

A csúcson zárta az évet a győri Kálmán Motorsport

Csak a szokásos – mondhatnánk a győri Kálmán Motorsport (KMS) idei teljesítményére. Azokban a kategóriákban, ahol a csapat versenyzői indultak, mindenütt összetett dobogós helyezésekkel és bajnoki címekkel sikerült zárni az MNASZ Országos Gokart Bajnokságot.

Herkely Ákos 2023.09.04.

Mindene a motorozás

Szombaton a Magunk Köztben vendégeskedett Varga Imre Mimó, 12-szeres crossmotor bajnok. Lelkesen beszélt erről a csodálatos sportról, a száguldás élményéről és arról, hogy hazánkban még mindig nincs meg a kellő respektje, megítélése a motorsportoknak.

HAK 2023.06.12.

Kritikus állapotban van a magyar motokrosszversenyző

A tízszeres magyar és kétszeres cseh bajnok Szvoboda Bencét vasárnap érte versenybaleset Csehországban, ahol azonnal megműtötték. A sportoló állapotáról álhírek is keringenek a közösségi médiában, ezért a csapata hétfőn is hivatalos közleményt adott ki.

MTI 2023.06.09.

Kamion Eb-t rendeznek a határ túloldalán

A hétvégén a Győrtől mindössze 50 kilométerre elhelyezkedő Slovakiaringen rendezik meg a gyorsasági kamion Európa-bajnokság (ETRC) idei szezonjának második fordulóját, melyen a címvédő és négyszeres Eb-győztes Kiss Norbertnek lehetősége nyílik visszavágni legnagyobb riválisainak.

Havassy Anna Katalin 2023.02.27.

„Elvetemült szabadság- és adrenalinfüggőségem van!”

Ha létezik örökké tartó szerelem, akkor Zsédely Máté és a motorozás között bizony az van. A győri fiatalember igazi vagány, aki hamar nevet szerzett magának a motorsportban, s egyébként a szíve is a helyén van. S bár a versenyzéstől már visszavonult, áprilisban Kunmadarason ismét megmutatja, milyen is az igazi sebesség.

Hirdetés