Címke: motorsport
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.02.27.

„Elvetemült szabadság- és adrenalinfüggőségem van!”

Ha létezik örökké tartó szerelem, akkor Zsédely Máté és a motorozás között bizony az van. A győri fiatalember igazi vagány, aki hamar nevet szerzett magának a motorsportban, s egyébként a szíve is a helyén van. S bár a versenyzéstől már visszavonult, áprilisban Kunmadarason ismét megmutatja, milyen is az igazi sebesség.

Pécskai István 2023.01.25.

Győri motoros hódíthatja meg a világot

Komoly célokkal, motiváltan vág neki a 2023-as idénynek Kovács Bálint magyar bajnok gyorsasági motorversenyző, aki nem mellékesen a Széchenyi István Egyetem hallgatója. Az idehaza dolgozó szakemberek szerint a fiatal győri motoros fényes karrier előtt áll, s akár a világbajnoki címig is eljuthat valamelyik kategóriában.

Havassy Anna Katalin 2022.12.12.

Árva állatoknak segít az egykori motorversenyző

A Győri Állatmenhely lakói minden figyelmet megérdemelnek, hiszen nem tehetnek sorsukról. Folyamatosan szükségük van az ellátásra, s bizony a jó emberek adományaira is. Zsédely Máté, egykori motorversenyző értékes relikviáit ajánlotta fel árverésre, licitálni pedig állateledellel lehet.

Győr+ 2022.12.05.

Gyári BMW csapatban a Széchenyi Egyetem hallgatója

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett Kovács Bálint karrierje, ugyanis a H-Moto Team versenyzője, Talmácsi Gábor óta az első magyar motorosként kap gyári szerződést. A 21 éves sportolót jövőre az IDM-sorozatban láthatjuk viszont az elmúlt évek sikercsapatában, az Alpha BMW-ben, mely a legnagyobb gyári csapat a német bajnokságban. Bálint mind a hét bajnoki futamon rajthoz áll 2023-ban a Superbike kategóriában, illetve részt vesz az Endurance-világbajnokság viadalain is.

Győr+ 2022.11.18.

SZE: világszerte ismert mérnökök adnak elő a Formula Student Symposiumon

A nemzetközi Formula Student-versenycsapatok mintegy 200 hallgatója vesz részt a győri Széchenyi István Egyetem által nyolcadik alkalommal megrendezett Formula Student Symposiumon november 25. és 27. között. A konferencia rangját mutatja, hogy elismert mérnökök tartanak majd előadásokat a fiataloknak, köztük olyanok is, akik a Forma–1-ben dolgoznak vagy dolgoztak.

Győr+ 2022.09.26.

A SZE hallgatója tartja a magyar motoros körrekordot a Hungaroringen

Kovács Bálint, a győri Széchenyi István Egyetem műszaki menedzser szakos hallgatója Ducatijával a közelmúltban megfutotta a valaha magyar motoros által teljesített leggyorsabb kört a Hungaroringen. A versenyző újabb nagy kihívásokra készül, és közben Győrben bővíti szakmai ismereteit.

Hirdetés